Betapet

För 3.5 år sedan visade mitt ex mig en sida som heter Betapet. Det skulle hon inte ha gjort. Det är beroendeframkallande och du kan sitta där dygnet runt om du vill det. Det är som Alfapet fast på nätet där det finns flera olika spelplaner som Normal (60min), Snabb (30min), Stress (20min), Hets (12min), Panik (6min) och Obegränsat där du kan spela som sagt var, obegränsat med tid. Det finns 12 olika rum varav 2 rum är för ord där man kan böja ord vilket du inte kan i de övriga. Ett rum är där IT-ord blir godkända så är du duktig på IT-ord så är det ett rum för dig fast det är nästan aldrig nån i det rummet längre. Det finns forum med flera olika trådar där man kan skriva. Det finns admins, forumsvärdar och spelvärdar. Jag uppmanar inte dig att bli beroende för det kanske inte gäller alla bara att jag är väldigt lättpåverkad. Men det är en sida som jag har fått en del vänner på iallafall och det är ett tidsfördriv om man inget annat har att göra.
Det är gratis också! Länken har jag lagt in under Betapet i första meningen ifall ni är nyfikna på vad det är för nåt. Lycka till!

Kommentarer
Postat av: Krille

Tjena :)



Du börjar Bloggdesign.nu komma igång igen. Jag tänkte om du skulle vilja hjälpa mig att testa sidan lite innan jag sätter igång den för full fart?

Du kan ju maila mig på min angivna E-postadress om du har tid och lust.



mvh, Krille

2009-04-24 @ 11:06:11
URL: http://www.bloggdesign.nu
Postat av: Sill-Britt

Åh, jag var fast där en period! Jätteroligt men sedan hade jag inte tid och det glömdes bort.

Vi får ta en match nåån gång! Jag har lagt av mig, så det är lättförtjänta poäng för dig, haha.

2009-04-24 @ 11:26:29
URL: http://www.metrobloggen.se/babiantuttar
Postat av: Malin´s Humorblogg

Naaw, min favorit blogg-flata! Vad gosig du är då!



Vad jag har haft för mig kommer det lite smakprov på sedan ;)

2009-04-24 @ 11:45:53
URL: http://deafeem.blogg.se/
Postat av: Malin´s Humorblogg

Det spelar ingen roll, du är ändå min favorit! :D

2009-04-24 @ 12:13:44
URL: http://deafeem.blogg.se/
Postat av: Sill-Britt

Det verkar som om jag kommer få sova alldeles snart, jag är så glad så jag nästan grinar. s Föräldraskapet är verkligen spännande och man förvånas hur mycket man orkar egentligen.

Ja för fasiken, du hade varit en perfekt Elvis-rastare! Vi måste se till att hitta någon snart, det är ganska slitigt att ALDRIG ha barnvakt. Eller aldrig och aldrig, svärmor offrade sig för två år sedan, tjohoo. Hon bor en kvart ifrån oss men viljan finns inte där riktigt. Min mamma är så trött och lite egen, hon fixar inte tre barn även om Ligisten och Babianflickan i stort sköter sig själv- hon pysslar nåt förfärligt kring barnen och ska hålla på så mycket. Dessutom har hon egna stenhårda rutiner kring när kaffe ska drickas och vissa tv-program som hon bara måste se, haha. Hon tar Babianflickan ibland, men det märkts inte när man ändå har två hemma.

Nåja, fan vad jag klagar. s Vi turas om att ta ledigt och göra saker med kompisar. Jag har mindre behov av det än han, och så njuter vi av "egentid" när ungarna sover. Nåt gott framför tv:n på tu man hand är nästan som bio- och billigare.

2009-04-24 @ 12:16:59
URL: http://www.metrobloggen.se/babiantuttar
Postat av: Sill-Britt

Åh, ta med kameran! (NU ska jag sova.)

2009-04-24 @ 12:26:17
URL: http://www.metrobloggen.se/babiantuttar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback