I made it!

Runt 14tiden tänkte jag att jag skulle sova några timmar innan jag skulle tvätta, lade mig till rätta, ställde mobilen på 16.30 och hade precis slutit mina ögon DÅ piper mobilen. Tog den i handen och läste:
-Hej får jag komma till dig? :)
Det var min dotter och naturligtvis kunde jag inte neka henne, ville ju träffa henne så jag smsade tillbaka:
-Javisst när?
-Jag vet inte, jag hör av mig, kom det tillbaka. Tänkte att det skulle bli rätt snart så jag pallra mig upp och började göra iordning här lite, dötrött var jag och sen väntade jag. Det kom ett sms
-Då kommer jag nu då.
Jag smsade inte tillbaka och hoppades att hon inte förväntade sig det. När man skriver så där så tror man ju att människan ifråga ska komma rätt snart om man har en pojkvän som precis fått körkort och fått låna pappas bil. Jag väntade lite till och 16.30 smsade jag henne.
-Vart är du?
20 minuter senare.
-Hos Nils mormor.
What? Skulle hon inte komma nu stod det? Då hade ju jag kunnat sova en stund suck. Jag hann tom ner i tvättstugan och upp igen. 17.15 dyker både hon och pojkvännen upp. Det första hon säger:
-Åh mamma har du tagit på dig finkläderna? Det var naturligtvis en pik då jag hade joggingbrallor som tillhört min bror som är ett huvud längre än mig och naturligtvis har längre ben så dom här joggingbrallorna får jag snällt sätta strax under tuttarna för att dom inte ska hänga ner och agera vuxenblöja a la sumo. Som tur var hade jag tagit på mig bhn annars hade han fått se nåt han aldrig sett förut. Gissa vad jag har på båda sidor av naveln lixom.
Vi satte oss på balkongen och eftersom jag har en väg utanför precis och dom här två väldigt intresserade av bilar så satt dom och kommentera allt som gick på 4 hjul. Dom var kvar en timme ungefär och sen var jag tvungen att gå ner till tvättstugan, som jag förövrigt just kommit ifrån och tagit upp all tvätt och hör och häpna, ALL tvätt var torr! KORS i taket!

Kommentarer
Postat av: Sill-Britt

Oh tack för berömmet med recensionen, jag kämpade som fan med att få till det bra. Lite nervöst är det, att såga någon..

2009-04-11 @ 09:03:08
URL: http://www.metrobloggen.se/babiantuttar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback