Ingen artikel i tidningen för mig

Ni kanske minns att jag i ett tidigare inlägg skrev om att det ringde en tjej från en tidning och intervjuade mig? Hon sa då att dom kanske hör av sig beroende på hur många det var som mailade dom om samma problem. Nu läste jag på nätet att artikeln är tryckt och jag var inte med haha men här har ni länken till vad jag blev intervjuad för. Kropp & Hälsa

Jag har inte fått tummen ur och ringt vårdcentralen för att få en tid och sen en remiss till en sån där vad det nu heter. Ett ställe som man får sova över på och som mäter min sömn och hur allvarliga mina snarkningar är för min kropp och bla bla. Ska göra det efter påsk tänkte jag.

Kommentarer
Postat av: pappa B

Hörrududu. Nu masar du dig iväg till snarkdoktorn på en gång. detta skall man inte nonchalera utan ta tagi direkt. Och vem tusan vill kura ihop sig bakom en traktor?

Iväg med dig nu, lata flata s

2009-04-07 @ 17:48:00
URL: http://www.ojohan.blogspot.com
Postat av: Sill-Britt

Ja det händer nog inte så mycket under påsken. Min svärmor låg inlagd pga kraftig huvudvärk (de hittar inget fel förutom blodtrycket) men är nu hemma. De "gav upp" och skickade hem henne över påsk i alla fall.



Köttklumpen ÄR fransyska, haha! Kassler känner jag igen och kan laga till (ETT recept, men ändå, det blir ganska gott och vi lagar till det ofta s).

2009-04-07 @ 19:14:04
URL: http://www.metrobloggen.se/babiantuttar
Postat av: Sill-Britt

Åh, då kanske jag kan koka länge i buljong? Minns inte vad det heter, men man steker bitarna lätt och sedan kokar man i vatten och buljong så länge man bara orkar. Blir sådär mört och gott.



Och så kan man skiva ner lite morot och purjo.. spånar Ja fan, det blir säkert kanoners!



(Nu ska jag alltså försöka övertala sambon till att det är en bra idé. Han drömmer om en stor köttklump, perfekt tillagad och med smak ända in. Jag tror inte det är möjligt. Sist gjorde han hål lite här och där och stack in lökbitar. Det blev som gråa partier inne i köttet..)

2009-04-07 @ 19:22:30
URL: http://www.metrobloggen.se/babiantuttar
Postat av: Malin´s Humorblogg

Hihi, ja jag kan lova dig att det blir mycket sugning i påsk :D Den är skitliten, riktigt praktisk faktiskt :D

2009-04-07 @ 20:27:28
URL: http://deafeem.blogg.se/
Postat av: Malin´s Humorblogg

Hum.. Jag märkte att denna dammsugare inte sög så värst bra heller.. Men med ett annat munstycke i sängen var bra! Men "original"-munstycket var si sådär.. Man kanske bara behöver byta ut det? Eller vad tror du?

2009-04-07 @ 20:47:37
URL: http://deafeem.blogg.se/
Postat av: Malin´s Humorblogg

Jävla electrolux! De kan skita ner sig!

Nej, det är inte någon sådan. :P



Ja, men sughålet är liksom litet.. Eller vad man ska säga..

2009-04-07 @ 20:55:40
URL: http://deafeem.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback