Rehabträning

Jag var på Rehab idag på morgonen och jag kan säga att det var tur att jag bytte om från jeans till träningsoverallsbyxor innan jag gick hemifrån för idag har jag tränat och jag måste säga att idag var min coach eller vad man ska kalla henne, mycket bättre. Jag har cyklat, kört crosstrainer, suttit på en boll och försökt hålla balansen medan man ska föreställa att man har en dammsugspåse i magen som blir utsugen och legat på golvet och tränat magen! Allt detta för att få en stabilare rygg. Det låg en tjej på mattan brevid mig och flåsa så dant att jag nästintill blev anfådd bara jag hörde och tittade på henne.
Min coach hade pratat med farbror ortoped och han blev först arg för att hon ifrågasatte hans beslut på intyget jag hade fått men lugnade ner sig sen. Min coach är tuff som fan och det är nog det man måste vara om man ska få bukt med tjockisar och latmaskar som jag. Nästa gång ska jag inte ha en vit t-shirt på mig helt klart. Genomskinlig så tom naveln syntes. Men detta ska jag fortsätta med helt klart. Bara sån träning som inte tar stryk för ryggen. Hon frågade mig vad jag skulle göra för träning hemma om jag fick bestämma för att träna magen. Jag svarade situps, det visade sig att det är livsfarligt för ryggar som min. Så det kan jag glömma!

Fick sitta på en boll framför en gigantisk spegel som jag skulle titta in i för att se att jag gör rätt. Jag hatar helkroppsspeglar och särskilt när andra ser på. Man skulle föreställa sig att man hade ett rep från näsan ner till mellan benen och det fick inte röras och näsan och benen skulle vara mittemellan repet så därför fick man inte luta åt något håll. Det var inte lätt ska jag säga er! Att sen ta upp båda benen och styra bollen med rumpan och luta bakåt var ännu svårare. Men med bra träning ska det nog gå, november 2012 eller nåt.




En sån här boll har jag suttit på idag fast min var orange



En del av rehabs redskap

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback