Försovning

Jag försover mig sällan, jo det gör jag ibland men aldrig så att jag kommer försent till jobbet, jag är där några minuter innan jag börjar så också i morse. Börjar kl 7 och i vanlig ordning går jag då upp och startar kollegans dator så den är igång när hon kommer, också AC:n så det inte är en bastu. Min kollega brukar komma strax efter mig...men icke idag. Jag satt i 20 minuter och väntade på henne. Gick ner och frågade dom andra på lagret om min kollega hade ringt vilket hon hade, försovit sig. Jag gick ut och satte mig för jag trodde hon skulle komma strax efter det. Men inte idag. Hon kom 1.5 timme senare och när hon kom fräsch och fin på sin moped (44 år) så hade jag nästan somnat. Hon hade tagit det lugnt. Ätit frukost i trädgården och läst tidningen...eh okej. Jag hade tråkigt och fotade lite istället.


Skittrött

Uttråkad


En av mina två skor. Champion, storlek 39 för er som undrar


Tur andra har jobb iallafall



En timme efter att min kollega hade kommit så var det dags för frukost och den åt vi såklart ute i det fina vädret. Ingen ville vara med på bild och limpan hade inget att säga till om



Det var ett gott bröd. Alltid ny sort varje dag


En parkarbetare som plockar skräp kom med den här blomman till mig


Hela dagen har vart helt seg bara för att jag fick starta den så sent och att jag nästan höll på att somna och imorgon är jag ledig!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback