Bonde söker fru

Ja då är det snart slut på "Galt söker Sugga" som jag kallar programmet för. Där en 42åring fortfarande bor hemma hos mor och far dock på ovanvåningen men äter hos dom varje dag för att han själv inte kan laga mat. Skulle min partner fortfarande bo hemma och man har svärmor och svärfar i hasorna dagarna i ända så skulle jag nog tacka för mig för det verkar inte som att han talade om det innan tjejerna kom hem till honom.
Tittar ni förresten på Bonde söker fru?






Vem tror ni Roger tar utav dom här två?




Janne är nog den jag tycker bäst om. Hans humor är underbar. Att han bara är 37 år kom för mig som en chock då jag tycker att han ser betydligt äldre ut. Mina fd manliga klasskompisar som är lika gamla som mig (40) ser inte hälften så gamla ut. Iallafall inte dom som bor kvar i stan. Han öste komplimanger till tjejerna i kvällens program så tom jag rodnade för jag skulle tycka att det vore lite pinsamt att sitta där och ta emot dom när man har en kamera upptryckt i nyllet liksom.

 

Vem väljer Janne av dom här två då?

 

 


 

Så har vi den blyge Per-Jörgen (Pecka), killen som ignorerar Malin för att försöka få fram vad hon känner. Hade nån gjort så på mig så hade jag stoppat upp en högaffel i häcken på fanskapet banne mig. Vad är det för taktik? Köss mig bonnläpp vet ja så får du se om ger dig en rak höger eller besvarar den liksom!

 

 

Vem väljer Pecka?

 


 

Så har vi då den kvinnliga bonnläppen Thilde som är söt som socker och som har två killar som är kära i henne. Men i kvällens avsnitt så var det redan klart. Stefan tog henne med i sin babyblå folkabuss och hade picknick på en äng där både förklarade sin kärlek för varandra. (Osså levde dom lyckliga i aaaaalla sina dagar)


 

Thilde har gjort sitt val och det blev den romantiske Stefan

 

Alla korten har jag lånat på TV4.se

 

 






 


Kommentarer
Postat av: Hillevi

Hej! Nä, tittar inte på "Bönnerna". Så jag håller med dig...

tack vad du är gullig! Såg inte din kommentar innan, jag ska banne mig fixa det, hatar att inte kunna! Men om jag ger upp, så tackar jag så jättemkt! kram

2009-12-10 @ 15:48:33
URL: http://ihuvudetpahillevi.blogg.se/
Postat av: Anette

Klart jag tittar på bönderna, e ju skitkul, tyvärr brukar de välja fel enligt mig för det mesta iaf!

Roger: Är så pinsam så man blir mörkrädd, väljer nog Camilla fast jag håller på Agneta :)

Janne: Väljer nog tyvärr Åsa som verkar vara helt j...la bränd men jag håller på min namne

Pecka: Har verkligen skitit i det blå skåpet, tror han kommer att stå utan vid valet, han väljer ju Malin o hon vill inte längre o My blir ledsen o skiter i det så han blir ensam kvar :)

Thilde: Skulle valt han som senast åkte hem Fredrik el vad hette han? Av de som är kvar borde hon valt Thomas, men hjärtat gör ju inga förnuftiga val :)

Puss

2009-12-10 @ 16:36:31
Postat av: Sune...the girl

Sv till Anette: Haha va du var anti då :p. Jooo Thilde är nog lite som Stefan så dom passar bra ihop. Ja Pecka har absolut skitit i det blå skåpet och blir nog lämnad av båda. Janne hoppas jag ser hur Åsa är..det märks tydligt att hon är grymt svartsjuk så Anette är bättre för honom garanterat :) Puss

2009-12-10 @ 17:18:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback