Gräva i härligheten

Hur många kvinnor känner för att gå till en gynokolog efter DEN HÄR artikeln? Jag vete sjutton om jag vill att studenter ska gräva i min härlighet. Man känner sig nog utlämnad ändå tycker jag. Visst, kommer det in en 30årig butch med bruna ögon som vill pilla lite så visst men då ska jag banne mig få pilla på henne sen! Är jag sövd och jag sen får veta att det varit en snygging mellan mina ben och jag inte var närvarande i huvudet så skulle jag stämma sjukhuset bara för den skull liksom!

När jag gjorde en coloskopi för herrans många år sen så var jag så hög på morfin när det kommer in 7 läkarkandidater i rummet när jag ligger där med röven i vädret och visade upp stället där solen aldrig skiner och jag kan inte minnas att läkaren ens frågade mig om dom fick komma in och jag var ju så borta att jag inte kunde förmå mig att säga ett skit. Är det vanligt att läkaren inte frågar patienten? Fast hur nice är det att glo på när en lång slang med kamera förs in och ut i häcken på folk?


Kommentarer
Postat av: Nina

Jag har varit med om en undersökning då en student fick vara med. Men de frågade och eftersom jag hade förlossningen i färskt minne (många okända som varit där ändå, liksom) svarade jag käckt; "Javisst, gräv på- där har snart hela stan varit." Kom på efteråt att det lät ganska illa..

2009-12-27 @ 13:10:00
URL: http://www.metrobloggen.se/babiantuttar
Postat av: Daniel

Kallar det skandal!

2009-12-27 @ 13:42:37
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback