Inte mycket för julpynt

Jag har städat och julpyntat, när jag skriver lite så menar jag lite. När jag flyttade hit för 1 år sen så slängde jag en hel del, dvs 4 vändor med skit till tippen som var i mitt förråd däribland gammal julskit. Jag sparade bara några enstaka tomtar som jag fick med mig när jag flyttade hemifrån som följt mig hela min barndom. Julen är ändå snart över och jag ska inte vara hemma på julafton. Kvällen innan ska min dotter komma hit och det är tradition att jag gör julskinkan och vi spelar Bingolotto samtidigt som vi avnjuter den första julmackan med den nygjorda skinkan på. Förra året var mitt ex här, det var hon som upptäckte att mitt ströbröd gick ut året innan, människan krävde att jag skulle åka och köpa nytt. Vadå, 1 år hit eller dit liksom men jaja jag cyklade iväg då. Jag har i år samma strödbröd som förra året, har inte glott när det gick ut men i år kommer inte exet så kanske....? Näää skoja.
Här är lite kort på mitt julfattiga hem.

Gardiner köpt på Karlsson för 39 kr för 2 år sen, staken i fönstret på Second hand för 15 kr

 

Gästrummet med en kyrka som jag fick av pappas fru för herrans massa år sen, duken på Second hand 20kr och staken är köpt på en billig affär här istan för 39kr

 

Ett bord i vardagsrum med en tomte från urminnes tider

 

Här är också en gammal tomte. Vem har sagt att man måste ha gjort sig iordning innan man julstädar? Trött som en gnu är jag också och ful som stryk.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback