Kommer denna överleva?

Ibland undrar jag om jag verkligen är släkt med min släkt. Vi har flera som har gröna fingrar, bl a min syster, pappa och morfar. Medan syrran enbart brutit sin arm när hon ramlade ner för en gungställning har jag genomgått en hel del och legat på sjukhus mest i hela släkten tror jag. 8 operationer i öronen, borttagen galla, bortopererad blindtarm, diskbråck med tillhörande jävulsk ishias, ulcerös kolit (tjocktarmsinflammation), hörselskadad men bär hörapparat, kan inte gå långa sträckor för då får jag ont i fötterna.. det är säkert mer men kommer inte på nåt mer nu. Men iallafall, gröna fingrar har jag verkligen inte heller. Som mest har jag haft blommor som överlevt ett år. Igår när jag städade så stod jag med mina 2 enda blommor framför mig. Ska jag slänga dom eller ska jag försöka att få lite liv i dom tro? Det såg ut som om det var lite grönt bland allt det bruna iallafall så jag tog dom till köket, tog bort allt det bruna, dränkte dom i vatten och ställde tillbaka dom. Nu har jag bestämt att jag ska försöka få dom att komma igen innan året är slut. Den 1 januari åker dom i soporna om dom inte visat någon som helst livstecken. Vad tror ni? Kommer jag klara att blåsa liv i dom?




Här är en av två

Kommentarer
Postat av: annika

Den växten ser inte ut mycket för världen.Släng skiten och köp konstgjorda blommor!



Har inga gröna fingrar jag heller, så jag köper ibland blommor och så får dom stå så länge de varar ( 1 månad kanske) och sedan sätter jag dit "gröna bollar" i plast som jag f.ö har köpt i ullared..

Just nu har jag julstjärnor o hoppas de står sig julen ut:)

Ha en fortsatt trevlig lucia !

2009-12-13 @ 19:44:49
URL: http://123minsida.se/lillamy
Postat av: Frogprincess

Oj då... vad är det för något...?

2009-12-13 @ 20:48:14
URL: http://www.metrobloggen.se/frogprincess
Postat av: Josefin

Jag brukar aldrig sitta och göra reklam för något, men nu är jag med i en tävling som går ut på att göra reklam för sin bild. Skulle vara underbart att vinna så om du tycker om min bild kan du väl boosta den (ett klick under bilden) och hjälpa mig få en chans att min bild blir sedd av en jury? :) Förlåt för reklamen. Om du besväras av den så radera bara kommentaren.



viralboost_10001#/start/linear/3450" rel="nofollow">http://www.samsung.com/se/current/campaign/boost/site/index.html?cid=seviralboost_10001#/start/linear/3450

2009-12-13 @ 20:51:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback