Nu har galten fått sin sugga

Då var det avsnittet där bonden skulle få sin fru idag. Det var ju inte riktigt som jag hade tänkt mig men det blir nog bra ändå. Nåt som jag inte riktigt förstod. Varför fick alla åka utomlands utom Janne och Åsa? Dom fick åka till Norge liksom. Räckte inte TV4:s ekonomi till eller?  För deras del kanske dom lika gärna kunde ha åkt till grannbyn och fått ett presentkort på ICA. Menar, Malta, Turkiet och Irland fick dom andra åka till, orättvist eller?



Janne var så lurig så innan han fick ur sig att det var Åsa han ville ha så höll hon nog fan på att skita på sig



Så kanske Roger då äntligen får ett förhållande och mamma slipper tvätta hans kallingar och stryka hans flanellskjortor nu när han valde Camilla. Han var inte ett dugg lurig "Jag gillar dig Camilla, gillar du mig?" Ja säger Camilla osäkert och väntar på en fortsättning varav Roger vräker ur sig "Jaha då vet jag det". Det var hans sätt att säga att det blev hon. Lika romantisk som en gädda på land. Han slängde iallafall av sig kläderna och visade sina svarta Speedobadbyxor.



Alla tappade nog andan när Per-Jörgen valde My framför Malin som gick rakt in i hans hjärta från första stund men när Per-Jörgen (varför har alla bönner så bonniga namn för? ) förklarade för Malin att det var My som han ville ha med på resan så fann sig Malin snabbt "Du valde helt rätt annars hade du fått åka själv på resan". Eh okeeej.




Äntligen fick dom då visa sin kärlek öppet. Ett sött par som det slog gnistor om redan i förra programmet.

Imorgon är det nästa avsnitt och då på sina resor. Längtar efter att få se Roger återigen i sina svarta Speedos.


Kommentarer
Postat av: sandra

sv: ja vi har fått rikitgt mycket snö:p

2009-12-19 @ 19:45:27
URL: http://sandrakess.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback