Om jag hade pengar..

..då skulle jag ge till bättre behövande. Jag har i flera år fantiserat om vad och hur jag skulle göra om jag vann pengar. Jag har gått igenom det så många gånger i huvudet. Jag skulle ge mina familjemedlemmar varsitt kuvert med en lapp på en summa beroende på hur mycket jag hade vunnit. Jag har också fantiserat om att jag skulle ge till mina vänner och bekanta som jag vet har det knivigt ekonomiskt. Det skulle vara den största glädjen någonsin, att få se reaktionen, se deras miner, deras ögon när jag har hjälpt dom. Så har iallafall jag fantiserat. Hade jag inte haft mina fantasier så hade jag gått under för länge sen för min ekonomi är verkligen gräslig. Blir gråtfärdig bara jag tänker på det. Nu har dom dragit ner min stämpling till 70 %. Det är fan inget kul att leva just nu. Jag önskar att det fanns nån som tänkte som jag, som också skulle känna enorm glädje genom att hjälpa andra. Det var inte så här jag hade tänkt att det skulle bli när min dotter flyttade hemifrån. Jag skulle göra så mycket istället för att dag ut och dag in sitta hemma för att jag inte har ett öre att göra saker och ting för. Hade jag haft pengar hade jag varit glad över att få ge bort lite, bara få känna mig givmild. Är så innerligt trött på att aldrig kunna göra ett jävla skit! Det tär som sjutton på mig! Folk som säger "Jag får bara ut 15000".. jösses jag skulle hjula naken och bredbent om jag hade fått det. Det är nästan det dubbla än vad jag får nu. Ett jävla skitliv är vad jag har!


Kommentarer
Postat av: Nina

Uh, vännen. Jag tror nog många har samma fantasier om att vinna en stor summa pengar. Vet du, i mina Lottofantasier är alltid du med. Inte alls bredbent och naken, hehe, men med ett kuvert i handen.



Kanske, kanske, kan 2010 bli bättre ekonomiskt. Och lite kärlek för din del vore ju toppen. Du skriver så öppet om allt, så lite sexiga lebbscener vore spännande. (ASG! JA- man kan skriva såhär i en kommentar i en blogg, ni som sätter kaffet i halsen nu. Sune vet hur jag är.)

2009-12-21 @ 10:10:31
URL: http://www.metrobloggen.se/babiantuttar
Postat av: Nina

Gulle dig- jag är både glad och generad över din snälla kommentar vid min julnovell! Fick damm i ögat tror jag.



Jag är lite mesig sådär, med texter jag skrivit. Eftersom jag jobbat hårt med dem är det lite som att lägga ut sitt hjärta till beskådning. Då är man lite sårbar. Förstår författare som hänger sig efter att ha blivit sågade i nån recension. s

2009-12-21 @ 11:21:05
URL: http://www.metrobloggen.se/babiantuttar
Postat av: Hillevi

Håller helt med Nina! Ett mycket bättre 2010 önskar jag! Och sexscenerna...ja, håller nog med där oxå... Oj,nu tant-rodnar jag visst lite...

2009-12-21 @ 12:17:44
URL: http://ihuvudetpahillevi.blogg.se/
Postat av: sara

Min pappa har fått en totalknäpp och ska ge pengar till alla sina barn och barnbarn i år. Tillsammans är vi 7 personer och alla ska få 2000kr var. Det 'r ju lixom 14.000 tillsammans. Frågade honom han vunnit på lotto för min pappa har alltid haft det kärvt med pengar och jobbat dag och natt för att han är egen företagare.

Han svarade bara "Nä inte alls. Fick just betalt för ett stort jobb jag gjort på en bok och har nu inget jag behöver så jag ger pengarna till mina barn o barnbarn" Jesus Amalia! :)

2009-12-21 @ 15:24:00
URL: http://unbelievablegorgeous.blogg.se/
Postat av: sara

haha men det är helt sjukt för det här händer inte i min familj. Vi har alltid haft på gränsen hela tiden i hela min uppväxt så det här är ett under! haha men men. Jag är skyldig honom pengar ändå så jag får inte se röken av dem. Han ringde å sa att han skulle göra det här och ge alla men sen så sa han "men du är ju skyldig mej så jag behåller dina pengar då.." hahaa

Jag fick nästan lukta på dem hahaa

2009-12-21 @ 16:14:00
URL: http://unbelievablegorgeous.blogg.se/
Postat av: Hillevi

Nä,tänker pigga på mig fort som fan, med nytt jobb o allt. Halsfluss-tvitvi! En yttepytte liten ö i Thailand.

2009-12-21 @ 20:37:34
URL: http://ihuvudetpahillevi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback