Dagen D

Jaha så var det dags idag då. Solen skiner för omväxlings skull då det har regnat konstant i en veckas tid. Jag känner mig nervös inför undersökningen, vet inte varför, har aldrig vart det förut och vet inte varför det skulle vara annorlunda just den här gången. Kanske just för att det har gått 3 år sen jag gjorde den sist? Är det nåt galet i tarmen så kommer jag personligen att skicka ut en påse med hundbajs till Reinfeldt. Det är han och regeringen som bestämt att nya patienter med Ulcerös Kolit går före alla gamla. Rätt knepigt med tanke på att det faktiskt är vi som har haft sjukdomen i flera år som också utvecklar annat skit i tarmen. Därför har det tagit 1 år längre för mig att komma in och då har jag dessutom puschat på vårdcentralen att skicka remiss nånstans. Undrar hur länge till jag hade fått vänta annars. Jaja idag ska det bli gjort och jag kommer att skriva här på bloggen hur det gick. En sak är säker vad jag ska göra direkt efter iallafall... ÄTA! Hoppas ni alla får en underbar dag. Är tillbaka i eftermiddag/kväll. So long!

Kommentarer
Postat av: BajsMalin´s Oseriösa

Åh, jag hoppas att det gått bra! Sitter här och håller tummarna om vart annat! vet du?! Nu har du fått äta i 1 timme och 20 minuter! Hoppas att du klämt i dig något riktigt smarrigt nu! :D

2009-07-13 @ 16:20:14
URL: http://deafeem.blogg.se/
Postat av: BajsMalin´s Oseriösa

Nemen usch! :( Förstår att det gjorde ont! Jeppe berättade om ett klipp han hade sett på ett forum där en kille hade tryckt upp en champangeflaska i röven på en tjej, men botten först. Det skulle du gjort innan! Då kanske det inte hade gjort lika ont! Hihi. Åh! Vad gött att du käkat! Själv är man proppmätt nu efter att ha ätit lite kött, klyftpotatis och bea + sallad. Men vad bra att det gick bra ändå efter omständigheterna, vi får hoppas att provsvaren visar bra!

2009-07-13 @ 17:31:47
URL: http://deafeem.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback