Inga konstigheter hos Michael Jackson

Efter att ha sett en snutt av polisens egen video från stormningen av Michael Jacksons hem i Neverland 2003 så tycker inte jag att den visar några som helst konstigheter om att han skulle vara pedofil. Detta är min egen åsikt och åsikterna går säkert isär. Ett hem fyllt med leksaker, barnfilmer och fina saker. Detta visar bara att Michael gav sina barn och andras barn ett lekfyllt hem som han själv aldrig fick ta del av när han växte upp. Han tog igen allt och fick säkert mycket glädje av sakerna själv tillsammans med barn. Er egen uppfattning kan ni se i det här inslaget från Michael Jacksons hem

Kommentarer
Postat av: Dima

Jag ser inget som säger att Michael Jackson är pedofil, han älskar barnen, han ville ge barnet det inte han fick, han ville leva om barndomen, därför finns så mycket leksaker i han hus, det vet väl alla.

Sluta anklaga honom!!!

2009-07-10 @ 22:27:30
Postat av: Sune...the girl

Sv till Dima: Eh ne precis, om du menar att jag anklagar honom så får du nog läsa igenom mitt inlägg igen lilla du för det är precis tvärtom.

2009-07-10 @ 22:45:19
Postat av: Elin

Jag har svårt att tro att man kan se på hur ett hem ser ut om det är en pedofil som bor där eller inte. Förstår inte riktigt hur det skulle gå till. Låter väldigt förenklat.

2009-07-10 @ 23:03:16
Postat av: Catarina.H.

Jag har aldrig trott på anklagelserna om Michael och jag kan inte alls förstå varför denna film ska dyka upp nu. GUD.... måste media fortsätta smutskasta hans namn,han kan ju inte längre försvara sig.Och hans barn.... stackars dom, de e sorgligt nog än då att han rycktes bort alldeles för tidigt. En sån god människa som han va, med så mkt stöd och välgörenhet som han ängnade sig åt speciellt till barn och även andra behövande. Nä.. jag säger bara " Leave him alone" som han själv sa

2009-07-10 @ 23:47:20
Postat av: Anna

Och så här skriver expressen: "syns skyltdockor i form av barn som ligger i märkliga positioner och överallt syns bilder på barn."



Yeah, right!



Skyltdockor i märkliga positioner? Vad är en normal position för en skyltdocka? De är väl bara slängda i nåt hörn eller så har nåt barn lekt med dem. Jag har sett andra bilder där även en massa "vuxna" dockor syns, men det är kanske inte så viktigt att berätta...



Och bilder på barn överallt? Överallt? Inte vad jag kan se. Inga "konstiga" bilder i alla fall.



Fan, vad äckligt av media att hålla på så här.



Som sagt. Inga konstigheter. :)



Kram!

2009-07-10 @ 23:56:51
Postat av: Ingela

Hej, otroligt bra inglägg om MJ! Jag har inte heller trott att han e pedofil. Tcker det var lite dålig stil att don involverade hans hem. Bara för att det ligger dockor lite i fel poition måste man vara pdeofil då? Alltså media skriver bara för att sälja å i detta skede lite fult måste jag säga. Nä media får sluta säga att han var pedofil lr vad säger du ??



Ha det toppen och DU. Skit SNYGG BLOGG!!!

kram

2009-07-11 @ 00:01:12
URL: http://www.metrobloggen.se/semlan85

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback