Regn och åter regn

Hade det inte vart så hett i föregående två veckor så hade jag retat mig på att det har regnat sen jag kom hem i söndags kväll men nu gör jag inte det. Det är behaglig värme inomhus, man kan andas det kunde jag knappt förra veckan. Var nästan så att jag ville ha en fläkt i fejjan ständigt. Det gör inget att det regnar ute, då har jag anledning till att ännu en dag skjuta upp fönsterputsningen. Jag kan verkligen inte putsa fönster. Det ser nästan förjävligare ut efter än det var innan. Jag förstår inte hur nån skulle vilja ha det som yrke!

Idag ska jag bara ta det lugnt, bara vara. Städa ur lite lådor och slänga massa sketna papper, det är väl allt. Ja det kommer en vän hit också en kortis men det blir i högst 5 minuter.

I lördags gick mitt antivirusprogram ut och jag installerade ett nytt men det tog så mkt på processorn att jag var tvungen att ta bort den och ta ner ett nytt. Nu låter inte min dator lika mycket, temperaturen går inte upp skyhögt när jag spelar Betapet eller läser Aftonbladet och den verkar inte låsa sig heller nu så det var antivirusprogrammet som var skyldig till allt ont!

Kommentarer
Postat av: mammatezzan

vad har du för virusprogram??

2009-07-08 @ 01:20:11
URL: http://alexandraochlukasmamma.blogg.se/
Postat av: Doris/doje

Spelar du också Betapet !? Får man fråga vad du "heter" där ? Jag ÄLSKAR det spelet men är tyvärr väldigt dålig påt, har tappat bort såå många svenska ord ...

Sitter här och försöker inbilla mig att mitt solexem, som jag trodde att jag skule slippa, inte kliar suckar ...

Sköt om dig !

Kramar Doris

2009-07-09 @ 01:55:53
URL: http://blogg.passagen.se/doje/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback