Så var det dax!

Här har jag laddat upp med det jag ska parta på dom närmaste 4 timmarna och sen blir det efterslängen i ca 4 timmar till efteråt! Sugna? SKÅL!


4 liter lavemang och apelsinsaft

Kommentarer
Postat av: Nina

Uh fy fan, jag är inte ett dugg avis. Hoppas det går så enkelt och bra det bara kan.

2009-07-12 @ 20:13:48
URL: http://www.metrobloggen.se/babiantuttar
Postat av: BajsMalin´s Oseriösa

Men gud! Vad är det som hänt?! Och varför måste du bajsa så himla mycket? Du ska väl inte operera dig? Stackars, stackars bloggmamma, om jag hade kunnat så hade lagt is på din stackars ringmuskel! :(

2009-07-12 @ 21:48:10
URL: http://deafeem.blogg.se/
Postat av: BajsMalin´s Oseriösa

nemen, inte har jag sett att det står något om det! :( Din stackare!

När jag praktiserade på öron- näsa och hals mottagningen så var jag med på sådana väldigt ofta, dock gick de in genom näsan då. Men usch! Jag tycker så synd om dig ska du veta! Men vad är det som gjort att du måste göra det då?

2009-07-12 @ 21:55:28
URL: http://deafeem.blogg.se/
Postat av: BajsMalin´s Oseriösa

Men va?! Vad fan säger du? Vilka jävla idioter!! Har du haft några inflammationer nu då under dessa tre år då du fått väntat på undersökningen? usch, allvarliga saker! Jag blir orolig här!

2009-07-12 @ 22:04:40
URL: http://deafeem.blogg.se/
Postat av: BajsMalin´s Oseriösa

Det är väl klart att jag blir orolig! Det handlar ju om bloggmamman nr 1! Jag funderar faktiskt också på om jag har något fel på mina tarmar, jag har rännskita nästan varje dag och är det inte rännskita så är det diarée. Och på det så mår jag illa nästan jämt och har ont i magen. Men det kan ju vara mina ohälsosamma och oregelbundna måltider :P Vilken tid ska du dit så jag vet när jag ska hålla tummarna att allt går bra?!

2009-07-12 @ 22:11:00
URL: http://deafeem.blogg.se/
Postat av: Hanna

Hej!



Jag tänkte först tacka så hemskt mycket för att du röstade på mig i tävlingen om datorn! Jag uppskattar det verkligen. Nu är det två dagar kvar tills tävlingen avslutas (ons 15 juli kl. 15.00), och jag ligger tvåa just nu. Jag behöver alltså din hjälp nu i slutspurten!



Jag undrar om du skulle kunna skicka länken till några vänner och be dem att rösta (via mail, MSN, Facebook eller kanske lägga ut länken på bloggen?), rösta från ett annat IP-nummer (från jobbet, biblioteket, en väns hus, sommarstuga eller liknande) eller sprida tävlingslänken på något annat sätt. Jag vill verkligen vinna, och kan inte göra det ensam!



Länken till min tävlingssida: http://www.asusnordic.com/summertour/?p=338 (man röstar genom att klicka på den rosa snäckan – det tar bara nån sekund)



Om du bestämmer dig att hjälpa mig, kommentera gärna tillbaka så att jag kan tacka för hjälpen!



Många kramar//Hanna

2009-07-13 @ 19:40:19
URL: http://gratisbesatt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback