Särskilda äldreboenden för HBT-personer

Det är ju iofs tragiskt att man ska BEHÖVA bygga äldreboenden för HBT-personer men det kanske är bra men det som behövs är ju faktiskt äldreboenden över lag. En trygghet för ALLA äldre. Ett HBT-äldreboende kommer ju långt ifrån att byggas på alla orter. Ska man då behöva flytta för att känna tryggheten på äldre dar? Min generation (60-talist) kommer vara mer öppna när vi kommer upp i den åldern att vi inte kan klara oss själva så några särskilda HBT-boenden behövs nog inte. Jag förstår den äldre generationen som smygit med sin läggning att dom vill känna sig trygga in i det sista men ska det verkligen behövas? Varför inte bara acceptera eller åtminstone respektera allas läggningar? Personal med särskild utbildning i hbt-frågor? Det kan nog låta så här:
-Magnus, kan du gå in till herr Lindström, du kan ju det här med bögar. Eller så här kanske?:
-Linda, går du in till Dagmar, hon vill bli tvättad idag och du vet ju hur besvärlig hon blir om Fredrik råkar se hennes tuttar, hon gillar ju inte ens karlar. Eller..
-Monica, herr Molin vill ha hjälp med sin klänning han köpte igår, du och han har ju samma smak så du kan väl ta en sväng dit.

Mer kan du läsa här

Kommentarer
Postat av: Mia

Hej Hej!! :)



Jag och min syster är med i en tävling där vi kan vinna en liten dator :)Vi hade vart väldigt tacksamma om du kunde klicka in dig på:

http://www.asusnordic.com/summertour/?p=351

och rösta på oss... Det vore så himla snällt :)Det tar ca 3 sekunder du behöver bara klicka på den lilla snäckan bredvid bilden..



Kram// Mia & Mirna

2009-07-06 @ 20:30:12
URL: http://metrobloggen.se/miiia
Postat av: BajsMalin´s Oseriösa

JA! Precis! A´la American pie :D

2009-07-07 @ 02:20:18
URL: http://deafeem.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback