En händelserik helg

Den här helgen har vart mer händelserik än på länge. Både trista och roliga saker. Var ju barnvakt åt lilla Josefine lörd-sönd och det var nog evig tur det annars hade jag nog brutit ihop. Hon förgyllde både lördagen och halva söndagen. Har skrattat gott många gånger åt det lilla livet för att hon är så fruktansvärt rolig och så underbart charmig. Tack Carro och Magnus för att ni frågade just mig när ni ville ut och ha roligt. Det var rätt dag för mig. Jag hade ju även min dotters katt Iza här som Josefine var överförtjust i och skrek i höga toner så fort hon såg henne och sa vov många gånger trots att jag sa kisse, det var lönlöst efter ett tag, det hette vov och Iza låg mest under en stol för att undkomma "monstret" som drog henne i svansen och skrek vov efter henne.

Idag var min dotter och hämtade Iza fast hon frågad flera gånger om jag inte ville ha henne fler dagar så jag slapp att vara ensam men jag måste ju vänja mig nångång att vara utan katt. Det kommer inte bli så lätt men det måste gå. Jag kom på mig själv med förut att jag satt och tittade på kattungar på Blocket. Så söta, ska jag ha katt nångång så ska jag ha råd med en bra försäkring helt klart. Nu är det sommar då kan det vara skönt att bara kunna sticka iväg utan att känna dåligt samvete över att man lämnar en katt ensam. Det är väl det enda positiva.

Kommentarer
Postat av: C

Det blir tomt utan sina bäbisar. Tre av mina gamla kissar har vikt in årorna, nu har jag två kvar, varav den ena herren är 14 år. Ibland önskar man att man inte hade några djur, men jag tror inte att jag skulle kunna vara utan.. Skulle bli för tomt. :(

2009-06-02 @ 10:23:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback