Fem veckors ledighet

I fredags var då min första period av arbetsträningen över och har nu 5 veckors ledighet. Eller ledighet och ledighet, jag är arbetslös igen men fick jag inte jobb på ett halvår innan jag gick på praktik så får jag nog inget jobb på den här tiden heller. Det känns iallafall lite som semester för mig och om 3 veckor åker jag upp till Stockholm för att gå på mina två kompisars bröllop. Sussi och Marie. Dom brukar ju bo här när dom är i stan. Ska bli kul som sjutton. Nästa helg åker jag ner till Göteborg till tjejen som var här i helgen. Det bli bio i storstan minsann!

Idag ska jag till Arbetsförmedlingen och bara sticka in huvudet och säga att nu är jag arbetslös igen och sen ska jag nog ut och cykla lite. Måste försöka få bort några kilon för nu lär snart folk tro att jag är gravid! Det har hänt mig förr. För ca 15 år sen var jag, min dotter och min dåvarande sambo nere på något som hette Hamnfestivalen där jag träffade på en mamma till en tjej som gick på min dotters dagis varav mamman tittade på min mage, tittade på Emelie och sa med len röst:
-Nämen Emelie, va kul, ska du få ett syskon?!
Emelie tittade upp på mig frågande och jag fann mig snabbt och svarade att det skulle hon inte och att jag ser ut så här ändå. Mamman tog sin dotter snabbt därifrån och skämdes nog som en hund. Så nu ska jag få bort den här innan nån frågar mig igen!

Kommentarer
Postat av: Doris/doje

Usch ja, det har hänt mig också ...

Överläkaren på min avd. frågade sött om han fick gratulera mig och tittade menande på min putande mage ... jag fräste, inte lika sött, "NEJ !!!"

Sköt om dig !

Kramar, Doris

2009-07-03 @ 01:53:49
URL: http://blogg.passagen.se/doje/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback