TREVLIG MIDSOMMAR!





Tidigare i veckan läste jag i Aftonbladet att om man ville ha sol på midsommarafton skulle man befinna sig på Gotland eller i värmland. Just idag så verkar vi då befinna oss just i värmland för här skiner solen som sjutton men blåser. Visserligen bor jag bara några mil från värmlandsgränsen men ändå. Kom tillbaka alla ni som bor i min stad! Ni har blivit luuuurade!

Idag blir det hur lugnt som helst. Jag ska äta senapssill, gräslök med färskpotatis och lite grädde. Tänkte köpa jordgubbar men kön utanför ICA till dom jordgubbarna var i samma stil som när det är REA på JC, hur lång som helst.
Ingen nubbe för jag kräks bara jag känner spritdoften. Har en cider i kylen sen förra helgen, kanske tar den då senare annars kommer jag imorgon bitti att känna, fy sjutton var mitt huvud mår bra idag!

Senare kommer även min älskling, dvs Iza (dotterns katt) och vi ska busa med alla hennes kattleksaker. Kommer bli hur bra som helst tror jag.

Hur ska ni själva fira?


Kommentarer
Postat av: Sill-Britt

"När jag var hetero", haha. Låter som man kan konvertera när som helst. Vilket vore praktiskt, tex under Pride osv.

2009-06-19 @ 10:53:12
URL: http://www.metrobloggen.se/babiantuttar
Postat av: Hanna

Låter mys. :)



Jag ställde förresten upp en fototävling på Veckorevyns sommarturné där man kan vinna en dator. Det skulle vara kul om du röstade på mig! (klicka på snäckan, tar bara en sekund)



http://www.asusnordic.com/summertour/?p=338

2009-06-19 @ 14:06:13
URL: http://gratisbesatt.blogg.se/
Postat av: Nike

Här i Lund har vi haft åskregn och grått. För en stund sedan tittade solen fram, men han lurades bara. Nu är det mulet igen. Men vi tänker grilla ändå. Resten av kvällen ska vi spela spel och titta på tv. Det är skönt att ta det lugnt.



Ha en trevlig midsommar!



/Nike

2009-06-19 @ 16:57:52
URL: http://florsocker.wordpress.com
Postat av: annika M-Gräddnos

Här har vi haft ett fruktansvärt väder! Åska, regn och blåst, men nu verkar det klarna upp!



Nu ska vi iväg till Huskvarna, grannstaden...Egentligen åker man inte till HVa om man är JKPGbo, men nu är det så att våra vänner bor där och vi är hembjudna dit på mat ( o det kan man ju inte tacka nej till som riktig smålänning:)så idag gör vi ett undantag!



Ha en riktig trevlig held nu och gör intet som jag inte skulle ha gjort:)



/ Annika

2009-06-19 @ 17:21:46
URL: http://123minsida.se/lillamy
Postat av: BajsMalin´s Oseriösa

GLAD MIDSOMMAR!!! :D

2009-06-19 @ 19:53:13
URL: http://deafeem.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback