Äldre herre med rullator numera utan hund

Jag flyttade hit där jag bor nu i november. Nästan varje kväll har jag sett en äldre herre med rullator gå ut och gå med sin svarta lilla pudel. Kopplet hade han satt fast på rullatorn och hunden gick snällt brevid med lika små steg som sin husse. Den här hunden har väl varit hans hjälp att komma ut på promenad. Jag har träffat på honom på ICA några gånger och vi har småpratat. Nyss såg jag honom på andra sidan gatan, det regnar men hunden var inte med. Undrar om hunden har gått och dött men den äldre herren har nog det där som rutin ändå nu. Jag blev ledsen å hans vägnar att han inte längre får sällskap av sitt husdjur. Klockan är ju över 22 och han är ute och går så här sent. Han brukar annars vara ute runt 21. Kanske kan han inte sova och vill ha den här rundan som han säkert har gått i flera år. Många minnen på den här promenaden kan jag tänka mig.

Animal Glitter Graphics



Kommentarer
Postat av: Malin´s Humorblogg

Naw vilken söt vovve!



Nej jag vet, det var det jag blev så förvånad över! När vi var mindre så sparkade vi boll mot en vägg utomhus, och det relaterade till att gubben i huset sprang efter oss i en halvtimme, skiträdd blev man. Därefter gjorde man ju inte så mer. Men vissa har ju mer etik, moral och ÖVERSEENDE MED SINA MEDMÄNNISKOR OCH GRANNAR än andra så att säga.. Ungjävel, säger jag bara.

2009-03-23 @ 23:20:34
URL: http://deafeem.blogg.se/
Postat av: Malin´s Humorblogg

Hahahaha, men jag som själv har hund kan säga att det faktiskt är så, att vissa hundar kan vara grymt svår att få ut i hemska väder.. Men kanske var det gubben som behövde rastas? :P



Ja, det är förjävligt när det går bort så att man får skriva om.. Jag brukar göra som så, att jag väntar ett tag, då brukar alla uppgifter komma av sig själv efter ett tag.. Men drygt, det är det!

2009-03-23 @ 23:28:55
URL: http://deafeem.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback