Det sket sig med våren

Jaha det som var så fint väder i förmiddags osså kom den där förbannade snön igen. Jag som var så mallig över att vi minsann hade bar backe här, synden straffar sig själv sägs det ju..ATT det gör!

Hörde av en polare att det va massor me snö i skåne.. är det detta dom menar då eller?




Jag fick en kommentar av en annan bloggare förut..att jag har sån charm och humor i det jag skriver att jag skulle kunna skriva om en snigel på picknick och få det till att bli kul.. bara för det så ska jag skriva om den där snigeln i helgen..vad den ska heta? Jaa du.. stenen runt på 3 dagar?.. ja vi får helt enkelt se!

Jag låg och sov förut, vaknade av mig själv och såg att jag hade ett missat samtal på mobilen, DOLT nummer igen men inte hade jag hört den där signalen inte och ändå låg mobilen precis brevid mig. Jag hör banne mig inte telefonen längre! Förut kunde jag sätta mig käpprätt upp efter en halv signal och hörde tom mitt ex:s mobil på hennes sida om sängen när hon sov fast det gjorde inte hon. Antingen sover jag så fruktansvärt djupt numera att jag inte hör nånting eller också så hör jag så förbannat dåligt. Det kan ju vara farligt. Kan ju börja brinna i trapphuset och folk stå o plinga på dörrn utan att jag hör det. Får helt enkelt kolla upp min hörsel ordentligt igen. Och jag har märkt nu att jag klarar inte av att äta för fet mat, jag mår illa och jag får såna sura uppstötningar att jag riktigt känner hur tårna krullar sig.. det är hemskt!


Puss o hej! Rösta på mig

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback