Earth Hour

Imorgon uppmanas hela svenska folket att stänga av allt som går på ström kl 20.30 för miljöns skull. Mitt under Robinson?!! Kan inte TV4 göra detsamma då och ha ett uppehåll den timmen så man inte missar nåt menar jag. På tv.nu så står det inget uppehåll, fyyy dooom som inte följer det här. Tittarsiffrorna kommer dala som sjutton.
Nja, skulle tippa på att inte ens hälften av sveriges alla hushåll kommer släcka ner. Många kommer att glömma av det medan dom sitter och tittar på tv och sitter vid datorerna. Här på ICA stänger dom 21. Hur gör dom? Fösa ut alla för att inte folk inte ska sno saker i mörkret? Det har jag vart med om faktiskt. Ja inte för att vi skulle sno men för att kassaapparaterna inte funka när det var strömavbrott i en timme i hela stan.

Vi får helt enkelt läsa om det på nätet kl 21.30 hur duktiga svenska folket har varit, eller bristen på den.

Kommentarer
Postat av: Sill-Britt

Vi kommer aldrig att fixa att släcka ner allt. Det ska väl vara om vi hälsar på hos nån, haha. Så får de se dumma ut i grannarnas ögon ("Ja, de där Karlssons har alltid varit lite egna..").

Dock kan man göra nåt litet, tex stänga av sånt som inte behövs och dra ut lite sladdar osv. Levande ljus är fan inte heller så miljövänligt- de fraktar värmeljusen med lastbilar kors och tvärs, dessutom blir det ett aluminiumskal kvar efter dem. För att inte tala om tändare. Eller tändstickor- rena skogsslakten!

2009-03-27 @ 14:52:42
URL: http://www.metrobloggen.se/babiantuttar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback