Herrparfym i hallen

När jag gick till toaletten förut som ligger i slutet av hallen så kände jag stark doft av herrparfym. Nog för att pappa var här i onsdags men han tar inte på sig något sånt om han inte ska bort på fest vad jag vet. Och min dotters pojkvän var här för 8 dagar sen. Öppnade extradörren framför ytterdörren och då blev doften starkare. Det är ju helt sanslöst att doften ska tränga in i lägenheterna. Undrar om han hade sprutat ner hela kroppen i hopp om att få hem nån inatt. Kan säga att det finns inget så motbjudande som killar som dränker in hela sig i nån doft och tror att dom luktar gudomligt. Jag har vart sambo två gånger varav den sista gjorde samma sak varje gång han hade duschat och skulle sova. Axe Africa, doften glömmer jag aldrig. Det luktar inte ens gott, det luktar skit rent ut sagt med så mycket. Jag påpekade det flera gånger men han fortsatte. Ja billig damparfym i mängder på tanter luktar inte heller mumma direkt. Men som sagt. Det är inte bara fönstren som borde tätas till utan även ytterdörren!


Rösta på mig

Kommentarer
Postat av: Malin´s Humorblogg

Då måste jag bara berätta att vi är med om samma problem fast med bullbak! Det är jäkligt lyhört till trappupg. och dörrarna är inget vidare tjocka.. Men i alla fall!



Vi bakade bullar en dag, vi kan säga att det var en tisdag. Sedan två dagar efter så bakade grannen bullar, och en dag efter det så var det den tredjes tur (Vi är fyra som bor i en trappupg.) Den fjärde verkade inte bli frestad då de inte bakade bullar. Men det känns ju bra att ha varit först ut, helt klart!

2009-03-22 @ 03:16:10
URL: http://deafeem.blogg.se/
Postat av: Sill-Britt

Blääh! Fast gissa vad som stinker hos oss? Köksfläkten! Det är någon vedervärdig stank som kommer därifrån, cirka en gång i veckan stinker det härsket bajs! Vi blir inte kloka på varifrån det kommer, grannarna har samma problem.

2009-03-22 @ 07:41:52
URL: http://www.metrobloggen.se/babiantuttar
Postat av: Malin´s Humorblogg

Åh! De är ju värst!

Ja, då blir jag bara jätteglad! Tack så mycket! :D

2009-03-22 @ 15:46:59
URL: http://deafeem.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback