Ibland slår det väldigt fel

Den här sidan har inga som helst fel som jag kommer skriva om nu, bara att det är absolut ingenting för mig som inte är kvinnlig nånstans. Jag fick iallafall en kommentar från en tjej som tyckte att jag skulle titta in på hennes sida och titta på hennes smycken och kläder. Jag kliver in och börjar asgarva för mig själv här, ja förutom katten som gömt sig under täcket. Nej det var inte för att jag garvade som hon gömde sig.
Sidan var verkligen sååå fel för mig. Jag ser detta framför mig stå i spegeln med lila tröja med puffärmar tex eller glittriga ringar på vartenda finger. Det är lixom inte jag! Så här skrev hon i kommentaren:

"Hejsan:) spana in min galna outlet jag har :) Allt mellan himmel och jord och just nu har jag även lagt upp lite smycken.. Ta dig en titt och skriv gärna om du är intresserad av något :D"

När jag hade skrattat klart så skrev jag en kommentar tillbaka:

"Hej och tack för titten! Du mailade till helt fel person tror jag bestämt. Jag är butch och inte kvinnlig nånstans och min budget som arbetslös och halvt sjukskriven gör att jag inte ens kan köpa skithuspapper med mönster på numera utan får ta dom som river gött i röven. Men tack ändå :)"

Ni som är kvinnliga och vill titta på sidan så är adressen här:

http://lisettee.blogg.se/outlet/

Kommentarer
Postat av: Sill-Britt

ASG! Gillar din beskrivning av toapappret! Och hon lär haja till lika mycket av ditt svar, som du hajade till av hennes sida, hahaha.



Hm, vad var det jag tänkte svara på? Jo! Ja jag minns glaset i barnmaten. Hemskt! Har precis lyckats tajma in så jag inte haft små barn då och nu äter Elvis samma som vi.

2009-03-31 @ 18:44:46
URL: http://www.metrobloggen.se/babiantuttar
Postat av: Carin H

Hej! Tack för en vettig kommentar på min tävling. Jag har faktiskt inga andra bloggdesigner än min egna att visa upp, eftersom jag inte riktigt jobbar med det egentligen. Men jag ska se om jag kan leta upp några gamla utkast eller liknande och lägga upp så du kan se hur jag jobbar =)

2009-03-31 @ 19:08:38
URL: http://www.carinh.se
Postat av: Carin H

Ja, jag är nog ganska bra på Photoshop, men allt är ju relativt =) Jag vill inte kalla mig grafiker, det är webdesign jag är duktig på.

2009-03-31 @ 19:20:26
URL: http://www.carinh.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback