Pain in the ass för de ansvariga på Blogg.se

Jag har haft ett antal frågor som jag har mailat till kundservice angående den här bloggen och dess uppbyggnad.. dom har snällt svarat varje gång men jag riktigt ser framför mig hur dom sitter i fikarummet och beklagar sig över den där Sune som inte fattar ett jota och undrar hur i helvete dom kunde tillåta henne att ens börja blogga på just deras sida och på firmafesten är jag det stora samtalsämnet och alla suckar o spyr galla över mig. Och när sambon hemma hos dom frågar hur dagen har varit så lägger dom sig ner o storbölar för att dom har haft en fruktansvärt jobbig dag med en bloggare som är så urbota blåst att dom helst av allt vill säga upp sig och börja på vilket jobb som helst bara dom slipper den där Sune! Haha.. jag är deras pina, en böld i arslet som dom helst av allt bara vill bli av med ;).

Idag var jag och tog lite kort med min otroligt kassa kameramobil..(till de berörda som ska komma när jag fyller 40..jag vill ha en ny och mycket bättre mobil med skitbra kamera!) Här nedan kommer lite bilder som visar att jag faktiskt går utanför dörren och inte bara till ICA. Klicka på bilderna så blir dom större :)



Rösta på mig

Kommentarer
Postat av: Magnus

Är du i gamla stan och går på våran gata utan att komma och hälsa på, att du bara kan med :p

2009-03-11 @ 22:38:06
Postat av: Magnus

Då var jag vaken :P

2009-03-11 @ 23:27:54
Postat av: Sune

Jasså men jag vågade inte smsa dig ifall du skulle ha världens högsta smssignal och jag hade för lite pengar för att kunna smsa carro :p men du..jag kommer förbi runt 7 imorrn då, det är okej eller? Tänkte fota den där stolpen just utanför er ;p

2009-03-11 @ 23:50:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback