Rent hus

Har tittat på serien "Rent hus" idag. Förstår inte hur man kan samla på sig så mycket skit och sen bo i det. Blir man blind eller blundar man för hur mycket det är? Det bästa med programmet är ju att man får en hel del hushållstips. Både miljövänligt och enkelt. Behövs inte massa rengöringsmedel och skit till allt. Vem visste förresten att vanligt mineralvatten i en kopp och ställa in i kylskåpet gör att det illaluktande försvinner? Inte jag. Vem visste att man kunde använda bikarbonat på madrassen för att det suger upp svetten som blir? Inte jag. Får gäster hela nästa helg så jag ska nog göra det där med madrasserna då. Dom får ta min dubbelsäng den här gången så slipper dom knöka ihop sig i en 105cm:s säng.  Många tips får man men återigen så skulle jag inte vilja hänga ut mig i tv och visa upp mitt hem om det såg ut som det gör i alla deras!

Jag har ätit havregrynsgröt till kvällsmat, bara för att jag jämt blir hungrig strax efter jag har ätit. Det är skitjobbigt och vara hungrig jämt så jag tror jag vet vart felet ligger. Jag äter för mycket snabba kolhydrater, eller var det snabbmakaroner? Hm, nåja det är samma skiten. Jag är inte så förtjust i den gröten men med lite äppelmos på så gick det ner.

Kommentarer
Postat av: Malin´s Humorblogg

Hahaha hårlockar menar du? Aldrig smakat hår doppat i choklad, men klart att man ska testa allt ;P



Kollade också en snabbis på rent hus idag.. Riktigt vidrigt måste jag säga som är städoman och städar näst intill varje dag..

2009-03-25 @ 23:48:08
URL: http://deafeem.blogg.se/
Postat av: Malin´s Humorblogg

Hahahahaha du är ju helt från vettet människa! en chokladask.. EN chokladask?! Jag vill ju minst ha 15!

2009-03-25 @ 23:54:12
URL: http://deafeem.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback