Robinson 2009 ikväll

Jaha så var det alltså dags igen. Årets nya Robinson ska ha premiär ikväll. Vad kommer hända? Romanser? Viktnedgång? Intriger så det skriker om det? Och nåt som jag har hajat till för varje gång man får veta vilka deltagarna är att dom flesta är från Stockholm med omnejd. Varför? Jo det har jag kommit på tror jag. Dom vill ha ut betonginvånarna i djungeln så dom får se att det finns annat utanför tullarna! Självklart så är det så. Förvirrade Stockholmare som till sin fasa får se att det inte går några tunnelbanor, bussar eller heller inte finns det Seven-Eleven runt hörnet av den där palmen och sist men inte minst, dom slipper stressa! Istället får dom bygga sin egen flotte, leta sin egen mat och tillaga den! Så ligger det till såklart. Sen när stockholmarna kommer hem efter att ha blivit utröstade, berättar dom det för grabb/tjejgänget och alla häpnar och tycker synd om personen ifråga att det inte fanns nån matbutik i djungeln. Om jag tycker illa om Stockholm? Nej då, jag tycker bara att dom borde stressa av nångång. Dom går i taket om dom kommit 1 minut försent och får vänta 3 minuter på nästa tåg. Här i stan går bussarna varje halvtimme, JÄMT! Förlåt alla stockholmare som läser detta, ta det med en nypa salt ;)

Sen är det många som spekulerar i om dom får äta osv efter kamerorna stängts av. Om dom nu skulle få äta god mat efter det så undrar ju jag varför många är så utmärglade att dom tuppar av och får åka hem bara för den skull. Dom flesta går ju ner mellan 5-20kg ju. Kanske ska söka dit då? Vore ju kanon. Nej, tror inte jag har den konditionen och hälsan som behövs. Alla genomgår massa tester på Bosön innan dom får bli godkända. Jag skulle bli stoppad i dörr´n så fort dom såg mig efter att ha andnöd efter 2 trappsteg. Här är en länk där man får läsa lite om deltagarna, Robinsondeltagarna.


Nu ska jag sätta lite fart här, får hit min underbara vän Mia senare som ska hålla mig sällskap tills imorgon förmiddag :) Mysmys. Hej so long!



Rösta på mig

Kommentarer
Postat av: annika M-Gräddnos

Om ryktena stämmer så åker Jönköpingsbon hem frivilligt efter ca 2 veckor!!

Nu vet jag ju inte med säkerhet om detta är sant, men du vet...Ingen rök utan eld!!

Så det behöver inte vara sthlmare som är klena och stressade!:)

2009-03-21 @ 16:44:21
URL: http://123minsida.se/lillamy

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback