Speciell eller inte speciell

Gick nyss in på Facebook och hade fått en ros av en vän, ååh tänkte jag vad gulligt, vad speciell jag känner mig..log stort, tills jag såg att den vännen har skickat en ros till alla i hennes vänlista. Leendet försvann och känslan av att vara speciell också. Det är ungefär som att få blombud och på det söta lilla kortet med ett hjärta på så står det.. "Du är mitt allt, du värmer mig när det är så satans kallt. Mina läppar vill vara på dina, vill du resa med mig till Kina?.. Du får mitt hjärta att brinna och mina drömmar bli röda som rosor.. du är så fin där du står utan trosor. Ge mig din hand och låt mig för alltid stanna, jag vill ha dig nu och förevigt söta Anna. Massa pussar/ Din man Staffan".. Efter att ha stått där med tårarna rinnandes på kinderna och ett leende som bara blir bredare så stelnar man till och inser, what? Jag heter inte Anna, jag är inte gift, och speciellt inte med en man och kommer heller aldrig vara gift med en man! Det är inte till mig, den här söta lilla dikten är inte ämnad till mig. Det är inte från nån tjej som jag är speciell för, jag som aldrig vart i Kina! Dörrklockan ringer och grannen står där och undrar om jag fått blombud nyss. "-Ja..eller näe, han lämnade det här kortet..blommorna hade han glömt i affärn sa han, japp.."..ja lämnar stelt över kortet till henne och mumlar nåt om att nu kokar potatisen och föser ut henne genom dörren. Blommorna behåller jag!

Rösta på mig

Kommentarer
Postat av: Fröken Sparsmart

Självklart får du länka mig! :D

2009-03-16 @ 19:31:34
URL: http://www.metrobloggen.se/sparsmart
Postat av: Sill-Britt

Åh, jag blir inte klok på Facebook! Den är jättekonstig och jag har totalt skitit i att skicka rosor och nallar och kramar. Jag skriver text och bara till en person i taget.

Dessutom verkar det vara som att samla på Pokemonkort, man ska ha så många "vänner" som möjligt. Och folk har gift sig och bytt namn och man har inget gemensamt med dagiskompisens lillasyrra. Jag lägger till alla och så är det bra med det. s Fan, ska alla andra samla är väl inte jag sämre..haha.



PS. Har du kollat mejlen? Du är med jue!

2009-03-17 @ 09:18:34
URL: http://www.metrobloggen.se/babiantuttar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback