Trött och gråhårig

Godmorgon! Vaknade alldeles för tidigt idag också av att blåsan höll på att sprängas. Det var bara att ta på sig och gå upp och i vanlig ordning så kunde jag inte somna om efter det för min rygg gjorde för ont så jag satte mig vid datorn. Kollade Aftonbladet.se och fastnade på en artikel om en miljonär som skulle sluta jobba. Blev nyfiken på hur många miljoner det var och läste vidare. 3 miljoner och han skulle sluta jobba? Då kan han inte ha långt till pensionen om han tror att han ska klara sig på futtiga 3 miljoner. Detta var iallafall nånstans i närheten av mig för han skulle sluta på Volvo i Skövde. Vad skulle du göra för 3 miljoner? Skulle du sluta jobba? Det skulle inte jag, om jag nu hade haft ett jobb att sluta på förstås.

Jag väntar på att mitt hår ska torka så jag kan börja färga håret för jag tänker då rakt inte gå utanför dörrn förrän alla gråa hårstrån har täcks, de flesta iallafall för en del har en förmåga att inte vilja bli unga på nytt och då pratar jag fortfarande om mina gråa hårstrån! Men nu 3 minuter senare så är håret torrt så nu försvinner jag ett tag.



Rösta på mig

Kommentarer
Postat av: Frogprincess

Kan hålla med om att man kanske inte bör sluta jobba för 3 miljoner om man planerar att leva ut och slösa med pengar. Då räcker de inte långt.

Jag som drömmer om ett enklare liv skulle nog faktiskt räkna, räkna och återigen räkna hur minimalt/månad (resten av livet då för någon pension kan det inte bli tal om om jag inte jobbar.) jag måste göra åt med för att kunna sluta jobba...

2009-03-20 @ 10:02:45
URL: http://www.metrobloggen.se/frogprincess

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback