Aldrig mera korvkaka

Varning! Ät inte till detta inlägg.

För några dagar sedan köpte jag korvkaka och kalvsylta utan att köpa det som hör till nämligen lingon till kakan och potatis till kalvsyltan. De här två sakerna har jag kunnat köpa på senare tid när min dotter flyttade hemifrån för hon äter inget av det.

Idag köpte jag iallafall lingon som jag ska ha till köttfärsslimpan imorgon. Och idag lagade jag korvkaka då. Hade nästan längtat efter det faktiskt. Jag satt och åt samtidigt som jag tittade på en film, hade nästan ätit upp då jag kände hur det sved i magen och började bubbla. Pausade filmen och sprang till toa och minst sagt sprutlackerade holken i tjugo minuter tills fisan blev så öm att jag gick som ett barn som hade en 2kilos kissblöja på sig. Så efter det så var jag lika hungrig igen suck. Aldrig mer korvkaka alltså.

Kommentarer
Postat av: mammatezzan

isch ingen vidare upplevelse av korvkaka

tack för rådet, då ska inte jag köpa det

2009-05-10 @ 11:07:26
URL: http://alexandraochlukasmamma.blogg.se/
Postat av: Chris

Korvkaka..? Tror jag inte ens att jag ätit nån gång. Efter det du berättar tror jag inte ens att jag vill prova. Nu är jag hemma efter en vecka hos syrran. Så nu ska jag bara ligga i soffan och surfa i iaf två dagar. ;)

2009-05-10 @ 20:00:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback