Barnmat som smakar.... ingenting

Nu har jag vart och lämnat Josefine. Hennes mamma fyller år idag så dom skulle ha kalas så jag var tvungen att komma innan såklart. Riktigt mysigt hade vi, hoppas det blir fler gånger! (Vet att Josefines mamma läser min blogg).
Man brukar ju se fram emot att få sin middag och det brukar smaka himmelskt. Varför skriker barn och vill ha mat för? Den smakar ju absolut ingenting. Josefine fick idag Pasta med basilikasås, what? Den smakade inte mer annorlunda än det hon fick igår och det var något helt annat. Dom kan skriva vad sjutton som helst på burkarna, det är nog samma innehåll i alla ändå. Detta är inget jag skulle se fram emot att få i min mun. När min dotter var liten så var det iallafall lite smak på maten, faktum är att jag oftast brukade köpa två stycken av nån maträtt i burk (minns idag inte vilken) bara för att det var så gott och jag tog den ena! Men vet dom inget annat så kanske det smakar himmelskt inte vet jag.

Nu ska jag lägga mig och läsa gårdagens tidning för det fanns det inte tid till igår för när Josefine hade somnat så var jag så trött att jag gick och lade mig en timme senare.

Kommentarer
Postat av: Malin´s Humorblogg

Nej, nej, nej! Säg inte så heller! Efter att jag har haft mens så brukar jag äta som en gnu, sedan är det lugnt vatten igen! :)

2009-05-03 @ 16:18:04
URL: http://deafeem.blogg.se/
Postat av: Malin´s Humorblogg

Ja, sluta skräm mig!! :P

2009-05-03 @ 16:54:42
URL: http://deafeem.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback