Det ser ondare ut än vad det gör

I tisdags så var jag ju på rehab och min coach lindade min högerfot med idrottstejp som sitter benhårt fast för att man ska slippa linda det varje gång man har duschat. Jag frågade när jag kunde ta av det. Hon svarade att jag kunde ta av det om det gjorde ont av det, kliade eller satt åt väldigt annars skulle hon ta av det på torsdagen.
Jag kände inte av något på tisdagen och heller inget på onsdagen. Natten mot torsdagen kliade det som sjutton och halvt om halvt sovande så kliade jag tills jag var tvungen att på stapplande ben gå upp på toa och ta av mig tejpen. Gick och la mig igen och vaknade på morgonen och det sved som sjutton på högerfoten. Jag tittade på den och såg att den var lite skinnflådd här och var. Jag hade alltså kliat så i sömnen. Igår tog jag kort på foten och den ser hemsk ut men det svider inte längre




Kommentarer
Postat av: Malin´s Humor

Men usch!



Haha, nej, den bilden är tagen från när jag gick i skolan :P

2009-05-10 @ 03:01:29
URL: http://deafeem.blogg.se/
Postat av: sill-Britt (lånedator)

AAJ! Det ser ut som nån scen ur Exorcisten, där hon rivit sig själv. s

2009-05-10 @ 09:04:54
Postat av: Sill-Britt igen

Förlåt! Jag var bara tvungen att svara "bil" i dagens fråga. s Så kan de andra som svarar få undra vem fan som är så ytlig.

2009-05-10 @ 09:09:21
Postat av: S-B

Haha, nejdå, vi har inte varit med där. Det enda "officciella" vi gjort som familj är när vi vann en stor tävling och blev kändisar för ett tag. Då var vi med i fyra olika tv-kanaler, massor av radioprogram, otaliga tidningar osv. Googla på mitt namn + Skellefteå om du är nyfiken. s

2009-05-10 @ 09:12:23
Postat av: Sill-Britt

Attans! Och så säger de att allt blir kvar på internet för evigt- inte våra 15 minutes of fame inte.. grr



Det är nog ingen fara med foten. Men börjar du rabbla långa texter på hebreiska och sängen vibrerar, då vet du ju vad som är på gång..

2009-05-10 @ 09:35:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback