Eurovisionfestivalen ikväll och stolt över min älskade dotter!

Då kommer då årets största musiktävling ikväll. Vad har ni för favoriter? Kommentera gärna. För min del håller jag på Sverige och Malena Ernman, Malta, Island och naturligtvis Finlands Waldo´s people med den underbara låten Lose controll. När jag har lyssnat på Waldo´s peoples andra låtar på youtube så låter en del lite som E-type men dom jag har lyssnat på är förbannat bra så jag har fått nya idoler!

Idag är det underbart väder ute men jag har lovat min dotter att hon ska få komma hit och göra resten av uppgifterna som ska vara inne nästa vecka. Hoppas att hennes dator kommer nästa  vecka eller veckan därpå så hon kan plugga hemma. Inte för att jag har något emot att ha henne här, absolut inte men är lite lättare för henne. Jag är så förbannat glad och stolt över henne. Hon som hoppade av gymnasiet när det var 4 månader kvar till studenten för att hon varken trivdes med klasskompisarna eller programmet hon gick, (Hotell och Restaurang). Nu ska hon bli undersköterska och hon verkar inte vilja ge upp sina studier. Hon vet vad hon vill bli min lilla tös. Hon pluggar och jobbar samtidigt, en eloge till henne för att hon orkar med det. Om 3 veckor är det slut för den här terminen men då har hon ju fått sommarjobb på samma ställe som praktiserade på för några veckor sedan. Hon har vuxit oerhört sen hon flyttade hemifrån och det är jag som mamma väldigt glad och stolt över! Var lite bekymrad över det hela när hon kom hem och sa att hon ville flytta hemifrån. Min lilla bebis skulle flytta från mamsen och klara sig på egen hand och jag måste säga att det har gått över förväntan. Jag såg inte ett liv utan henne i samma lägenhet innan men jag flyttade ju ungefär samtidigt så det kanske är det. Hade jag bott kvar i samma lägenhet så hade det kanske känts annorlunda vad vet jag.

Heja nu på Malena Ernman ikväll!

Kommentarer
Postat av: Anna

Tänk att smaken är som baken!! =D

La själv ut musikvideos till mina favoriter... Heeeelt annorlunda dina! ;)



Va roligt att hon bestämt sig för att ta upp studierna!! Har själv ingen gymnasieutb, men tror jag nu beslutat mig för att läsa till Sjuksköterska 10 år senare... :)



Ha en bra lördag och Hejja Sverige!

2009-05-16 @ 11:20:24
URL: http://annawahlgren.blogg.se/
Postat av: Anna

Haha, Ja, det kan nog gå hur som helst ikväll!! ;)

Malta och Island var bra, men idag är jag inte på balladhumör :)



Tack! Jag hoppas jag grejar studier efter så lång tid, men hellre det än denna arbetslöshet... :(

2009-05-16 @ 11:33:30
URL: http://annawahlgren.blogg.se/
Postat av: madde

Mina favoriter var Tyskland och England, de tyclte jag var bäst. Synd att det gick så dåligt för Sverige:(

2009-05-17 @ 00:26:11
URL: http://utanstrumpor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback