Hur skulle du göra?

Läser i Aftonbladet idag om ett antal personer som blivit uppringda av en man som säger sig vara säkerhetsansvarig på Swedbank och kräver att få deras inloggningskod till Internetbanken för att Swedbank blivit utsatta för ett brott och att det var bråttom innan deras konton tömdes. Vad gör man i ett sådant läge? Jag hade nog skitit i det för jag har inte så mycket pengar på mitt konto ändå men blir man väckt av en man som säger sådär så vete sjutton. Ni kan läsa mer på länken däruppe.

Kommentarer
Postat av: Sill-Britt

Ah, jag är så van att ni svennebananer har tre biljarder släktingar att handla till. Moster märta och femio elva bryllingar osv. s

Vi har skurit ner till att bara handla till barnen och deras kusiner, man blir bra jävla ruinerad på det. Och nån liten blomma eller nåt annat till våra mammor. Och min lillebror, han vill inte bli stor riktigt än.

2009-05-13 @ 08:31:07
Postat av: Sill-Britt

Jo, det går nog fint för honom på dagis. Men..han är ju van att vara nummer ett på dagtid, att få gosa så mycket han vill. Min lillplutt..

2009-05-13 @ 11:15:46
Postat av: Miss Dramaqueen

i nyvaket läge skulle jag nog ha gett det där numret även om han sagt att han tänkt ta alla mina pengar...inte så smart på morgonen..

2009-05-13 @ 14:39:57
URL: http://itisart.blogg.se/lisa

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback