Inte skraj för lite skit under naglarna inte!

Idag var det städdag på jobbet. Flera hade så passande tagit ledigt men vi var några stycken som städade. Det började med städskrubben som inte verkar vara någon städskrubb utan mer ett tillhåll för grejer som inte ska stå framme bara + sopsäckar med pantburkar och flaskor. Det rev vi ut och två killar åkte ner en timme senare för att panta, kom tbx med 450kr rikare. Jag tänkte slänga ut en skärm till containern som har sett sina renare dagar kan jag säga, tills jag såg att en liten sketen ful och grön lampa lyste under, tack och lov att jag inte tog den, den tillhörde växeltelefonen och faxen! Hela det bordet med massa bråte på var så dammigt att jag nästan kände att jag blev allergisk men jag dammade av alltihop. Sen var det dax att ta tag i skiten utanför. Det hade regnat så det var skitigt och blött alltihop. Det växte ogräs från huskanten hur fan det nu kan göra det när det bara är asfalt men där tog jag en spade och drog från sida till sida för att få bort det. Här får man inte vara rädd att få skit under naglarna! Medan dom andra hade handskar så hade jag ingenting, jag slet och drog och stod öga mot öga mot många mysiga små småkryp, dom hängde med och flög som pallevantar över går´n. Jag sopade efter och en kille kom och tog en spade så vi fick upp skiten på och slängde i containern. Fram med vattenslangen och sprutade backen så det leriga lossnade och ner i brunnen. Fram med trädgårdsmöblerna som gjordes rent med rengöringsmedel och torkade efter. Fika med räkmacka och varm choklad, så gott! Upp på loftet och satte upp nya lappar på hyllkanterna och ner. Upp till andra våningen och öppnade post och sortera. In med fakturor i en pärm i nummerordning.
Dagen har gått fort. Det var meningen att det skulle bli brännboll men eftersom vi var så få och det hade regnat så riskerade vi inte att några skulle komma till jobbet med gips på måndag.

En rätt rolig dag på jobbet och skitigt! Men jag är inte den som piper om jag får skit under naglarna!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Såna dagar, när man får MYCKET gjort går snabbt. Och nu är det välförtjänt helg! (Jag har slitit i tvättstugan från kl 10 idag- vi är inte klara än!)

2009-05-22 @ 18:42:00
URL: http://www.metrobloggen.se/babiantuttar
Postat av: rbka

Hej hej, hoppas du får en bra helg. Vad säger du om att lägga till varandra på bloglovin? Vore skoj tycker jag. Snygg design btw. =)

2009-05-22 @ 21:56:38
URL: http://bbekz.blogg.se/
Postat av: Malin´s Humorblogg

SNÖ?!?!

2009-05-22 @ 21:57:50
URL: http://deafeem.blogg.se/
Postat av: Malin´s Humorblogg

Jo, jag gör ju det, fast jag tycks glömma det ibland ;P

2009-05-22 @ 22:02:27
URL: http://deafeem.blogg.se/
Postat av: mammatezzan

vad härligt att få så mycket gjort, heja dig :)

2009-05-23 @ 07:58:41
URL: http://alexandraochlukasmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback