Kommit på knepet

Inatt pratade jag då igen med denna kvinna på MSN och klockan var nästan 3 när jag sa att jag skulle gå och lägga mig för att jag inte orkade kisa på skärmen mer för att se vad det stod. Var så trött att jag mådde illa men ville ju inte sova heller.
Jag kom på hur jag skulle göra för att inte vakna i ottan av solen strålar på min kropp. Jag hämtade helt sonika ett lakan och hängde upp i fönstret! Imorse trodde jag inte det var sant när mobilens klocka var 9.47! Det var länge sen som jag vaknade första gången efter nästan 7 timmars sömn, jag kände mig visserligen som en mörbultad get i fejjan och fruktansvärt trött men att stänga ute solen för att inte vakna så jävla tidigt jämt gjorde minsann susen.

Det är bara en myt att det börjar regna dagen efter då man trampar på en spindel. Japp idag är det lika strålande fint väder som igår och igår kröp det en relativt stor spindel på mitt parkettgolv i vardagsrummet och jag hatar spindlar så trampade på den med min gymnastiksko, ljudet var ingen höjdare men jag har iallafall inte fått tinnitus av det tack och lov.

Nu ska jag ta ur min hårfärg som jag snart haft i i 40 minuter, mörkbrunt som alltid och jag hoppas det har täckt alla gråa hårstrån och jag lovar er, ingen svamp som repar min hud den här gången!

Kommentarer
Postat av: Torsk-Fia

Så skönt att sova ordentligt! Jag vaknade åtta, E är sjuk och han var uppe med P lite tidigare (min sovmorgon) men det giiiick bara inte att vara utan mamma. Så han låg bredvid mig och höll i handen/klappade mig på kinden och vägrade äta frukost utan mamma. Just nu sover han på soffan, tätt intill mig.

2009-05-17 @ 11:18:35
Postat av: Lax-Maja

Han gnager sönder dem när han är irriterad/arg. Som igår, då skulle han sova men han krånglade lite. Han låg i sängen men var sur och bet sönder nappen.

2009-05-17 @ 13:14:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback