Snyggaste brösthår

På QX pågår just nu en tävling. Dom brukar ha det ibland. Just nu så heter tävlingen "Nordic Chest hair awards" där killarna får skicka in kort på sin håriga bringa och sen är dom med på en topplista där folk får sätta betyg och kommentera. Har sett alla bidrag trots att jag verkligen ogillar håriga bringor. Dom flesta har faktiskt även fina kroppar. Tyvärr kan jag inte länka dit eftersom ni måste vara medlemmar för att se det men när tävlingen är över så kan jag fråga vinnaren om jag kan få sätta in det vinnande fotot här i min blogg. Han/den/det har nog inget emot det.

I julas fick man skicka in ett kort på sitt hem med juldekorationer. Den som hade det snyggaste och juligaste hemmet vann äran plus ett års abbonemang på QX. Undrar vad nästa tävling kommer bli. Hårigaste röv? Då kommer jag INTE att kolla bidragen för både håriga rövar och ryggar är det äckligaste jag vet på karlar, förutom den där saken i mitten på framsidan då och då menar jag inte naveln.

Kommentarer
Postat av: Sill-Britt

Eww, jag är inte heller så förtjust i håriga bringor. Sambon får ju iof vara hur hårig han vill, man tar det man får liksom. s Men rent generellt så är ryamatta inte sååå tändande.

Vår elräkning ligger på cirka 1100-1200 PER MÅNAD. Det är nåt fel på elen och räkningarna håller på att ruinera oss. Vi försöker ta tag i det i perioder men blir bollade runt, ingen vill ta ansvar för felet.

Kretskortet på tvättmaskinen brann upp för andra gången, dvd-apparater, TV:n, ja allt går sönder. Glödlampor exploderar, tex har hallampan smällt (och de smäller verkligen, blir splitter över hela golvet) två gånger på en vecka. Vi har speciella lampor i vardagsrummet, med dyra små lampor. Vi får köpa nya varje gång vi storhandlar, vilket kostar några hundra- varje månad. Nu är har alla ÅTTA smällt sedan sist. Fantastiskt.

2009-05-07 @ 22:49:10
URL: http://www.metrobloggen.se/babiantuttar
Postat av: Malin´s Humor

Åh.. Brösthår är mysigt att suga på.



Klart att jag har saknat dig! Det vet du ju! ;)

2009-05-07 @ 23:17:35
URL: http://deafeem.blogg.se/
Postat av: Sill-Britt

Jo, jag vet att det brukar hjälpa att kontakta en tidning men jag gillar ju att hålla mig anonym ju. s (Ja, det rimmar illa med en blogg men..där är jag ju Sill-Britt.)

2009-05-07 @ 23:41:16
URL: http://www.metrobloggen.se/babiantuttar
Postat av: Patrycja

Jag tyckte också att rygghår och särskilt rumphår var det äckligaste och mest avtändande som finns. Sen träffade jag min pojkvän, som råkar ha både och. Jag störs inte av rygghåret, och tycker tom att rumphåret är sexigt. Hihi!

2009-05-08 @ 09:51:03
URL: http://patrycja.blogg.se/
Postat av: Maken på Poly-bloggen

Damn, synd man inte är medlem där, för jag har fått höra ganska fina saker om min lagom håriga bringa :)

2009-05-09 @ 18:41:49
URL: http://metrobloggen.se/poly

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback