Lysröret är paj

Idag skulle jag köpa nytt lysrör. Det är ett speciellt lysrör, 2 som sitter ihop, smala jävlar är det också. Jag var på både Järnia och en annan affär som säljer lampor och skit. Dom hade inte såna. Den sistnämnda skulle beställa enbart för mig och jag skulle titta in i slutet av veckan. Det innebär att jag nu har ett lysrör som blinkar och knastrar i 2 minuter och sen släcks. Jag har idag 2 gånger försökt att läsa tidningen därinne men har kommit till en halv sida innan det har släckts. Jag hittade lösningen, dock får jag sitta med ansiktet tryckt 2 cm från tidningen.



Före innan det släcks




2 minuter senare





När jag skulle skala potatis igår så hittade jag denna potatis. Nu är det tredje grejen som ser ut som ett hjärta. Nu var det visserligen ett tag sen som den andra visade sig. Attans att jag har raderat dom bilderna men det första var när jag skulle ta ett diskat glas som stod upp och ner på diskbänken, när jag lyfte på det så hade vattnet under bildat ett hjärta. Andra gången som kom ungefär en månad senare var ett långt hårstrå på badkarskanten i form av ett hjärta, det var konstigt för att min dotter var sällan hemma vid den tiden och dagen innan hade jag skurat hela badkaret och jag har inte så långt hår....nånstans! Vet inte vad detta betyder men det är väl en slump antar jag.




Kommentarer
Postat av: Natalie - It's all about attitude

vilken söt blogg du har :)

ta hand om dig! puss

2009-11-30 @ 22:18:02
URL: http://nataliedahlberg.blogg.se/
Postat av: jessica

gullig potatis haha :P

2009-11-30 @ 23:12:06
URL: http://enklast.blogg.se/
Postat av: Nina

Men så gulligt med hjärtan! Supersött! Det kanske är ett omen, ett tecken. (På kommande kärlek, inte kommande hjärtinfarkt.)

2009-12-01 @ 00:09:43
URL: http://www.metrobloggen.se/babiantuttar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback