Robinson Karibien

Så har då första avsnittet av nya Robinson gått av stapeln idag. Säger bara en sak, jädra tur att jag är tjej för jag hade aldrig satt mig i killarnas båt. Jag är som Jonny han som kastade upp i 10 timmar, jag är enormt sjösjuk och kan bli det av att sitta i en båt som står på land nästan. Det är fruktansvärt. När jag var liten campade vi ofta i Lysekil och en dag ville pappa hitta på nåt med mig och mina syskon så vi skulle få fiska på en riktig fiskebåt..jo men tjena, jag och syrran stod på varsitt ställe med huvudet över kanten hele tin om man säger så. Så jag förstår Jonny men det är ju nåt han inte kunde rå för, orättvist att han skulle bli utröstad för den skull och för att han inte var med att byggde lägret. Jag har ingen favorit i varken det ena eller andra laget, det enda jag ser fram emot är att se om nån av killarna som hade NÅGRA kilos övervikt går ner i vikt eller inte. Hade jag vart med så hade jag smugglad med mig en chokladkaka och stoppat upp..eh nånstans för att sen springa in i skogen för att äta på då och då. Kom inte och säg att jag luktar illa mellan benen iallafall sen.

TILLÄGG: Jag hade ju kunnat glömma att jag skulle kunna ha choklad med mig. Vad är mest pinsammast? Att det trillar ut choklad från det allra heligaste av platser eller att bli kroppsvisiterad? Tål att tänkas på! Läs på Aftonbladet.se idag.

Kommentarer
Postat av: pezze

ohh... missade denna serien, pga var ute o körde.. hmmppff

får kolla om när repris kommer....

men sjösjuk.. hmm.. jag själv tror intejag blir sjösjuk för jag kan sitta ganska bra tag bak i bilen o läsa en bok/tidning utan att må illa...

så.. kan det räkna som åk/sjösjuk, eller e det 2 helt olika saker?!?!? kliar mig lite på hövvet

Postat av: emmelist

haha ja det blev en del folk som var med i tävlingen ;)

2009-11-21 @ 23:23:23
URL: http://emmelist.blogg.se/
Postat av: emmelist

Men det kommer fler chanser :D



allt bra idag? :)

2009-11-22 @ 09:49:51
URL: http://emmelist.blogg.se/
Postat av: emmelist

haha kan lova att jag inte orkade svara på alla kommentarerna...det hann jag inte. men försöker alltid svara på lite mer "vettiga" kommentarer...å inte såna som spammar.



Men jag gillar dig också! :)

2009-11-22 @ 10:04:31
URL: http://emmelist.blogg.se/
Postat av: BajsMalin´s Oseriösa

igår var den första gången jag såg det programmet sedan det slutade på 1:an. Jag tyckte att det var kul att roberto var bossen :D



sv: HAHA va?! Men herre-min-gud!

2009-11-22 @ 13:31:44
URL: http://deafeem.blogg.se/
Postat av: Emelie

glöm inte kolla in min blogg !

http:/emeaandersson.blogg.se

2009-11-22 @ 13:43:53
URL: http://emeaandersson.blogg.se/
Postat av: Frogprincess

Jag tyckte riktigt synd om Jonny...

2009-11-22 @ 20:06:33
URL: http://www.metrobloggen.se/frogprincess

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback