Blind eller bara senil?

Idag när jag hade vart på ICA och skickat iväg lite grejer på posten så ställde jag cykeln utanför tvättstugan för att boka en ny tid (skulle ha tvättat i torsdags men orkade inte). Jag låste cykeln och gick ner, bokade tvättstuga och skulle låsa upp cykeln. Eh jaha vart var cykelnyckeln nu då? Letade ialla fickor jag hade. Nada nyckel. Gick ner till tvättstugan igen för att glo men nehe ingen där heller. Jag gick in i mangelrummet (som ingen verkar använda) tog av mig tröjan (hade en t-shirt under snuskisar), skakade den, ingen nyckel. Gick upp igen och började rota i rabatten precis utanför dörren ifall den har flugit ur fickan när jag tog upp husnycklarna. Började känna mig lite smått dum som rotade i rabatterna men var ju tvungen! Tittade i kassen jag hade med mig, näe inget. Gick ner igen i tvättstugan och glodde som en tok. Tog även ur headsetet ur örat för att kunna se bättre. Ja ni tror mig inte? Jag ser bättre om jag hör bättre. Så är det. Iallafall när jag gick upp igen så tittade jag återigen i alla fickor och i kassen och vad låg inte i den? Jo cykelnyckeln! Antingen hade den legat där hela tiden och jag inte sett det eller också så hade jag råkat lägga den där efter alla procedurer. Ska nog både skaffa glajjer OCH senilsnöre runt halsen!

Kommentarer
Postat av: Kitten

haha mmm antingen sov den eller så lekte den död...du vet överlevnads teknik då man hamnar i trubbel me björnar eller liknande....

Nu när ja nämner det, hur ofta kan en vettskrämd person verkligen lägga sg ner o ligga still medan en 800 kilos näsa kommer o sniffar på en???

2009-10-07 @ 20:07:57
URL: http://kitten2tiger.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback