Hawawaii here I come

Imorgon ska jag spela på Lotto med Joker. 143 miljoner i potten och alla dom är mina. Mia ska inte packa upp när hon kommer hem för vi sticker till Hawawaii direkt. Dricka paraplydrinkar (om hon inte spyr på dom eftersom hon nu är i Turkiet), ligga i sanden och pilla varann i....naveln och så. Mysigt så. Kanske ska hyra en egen ö och ta med oss snygga flator dit som kan serva oss med allt vi vill ha. Det vore ju helt underbart om man vann. Jag skulle göra min familj ekonomisk oberoende för några år. Ge vänner som jag vet behöver det, hjälporganisationer, forskningar och sen skulle jag ta med min dotter och hennes pojkvän för att köpa nya bilar till dom så dom slipper låna min styvmors Fiesta som gnisslar bara man tittar på den. Låta nån få rita mitt hus exakt som jag vill ha det och sen anlita folk till att bygga det. Jag skulle ta med mina vänner på en jorden runtresa, ja dom som står mig nära iallafall, typ Mia, Carro och Nina. Karin får följa med för att hålla igång oss. Hade man inte sina drömmar och fantasier så hade livet varit otroligt tråkigt. Folk vinner varje dag så varför skulle det inte vara min tur den här gången?

Vad skulle DU göra om du vann?

Kommentarer
Postat av: Ulla

Jag håller tummarna för dig och hoppas att du vinner. Jag vet inte vad jag skulle göra. Allvarligt talat så är det sjukt mycket pengar. Önskar dig en go lördag!

2009-10-03 @ 10:58:33
URL: http://ulla67.blogg.se/
Postat av: Tanya

Om jag vann skulle jag ta körkort och köpa en bil. Det är det jag behöver allra mest just precis NU.

2009-10-03 @ 11:49:23
URL: http://misssfoxy.blogg.se/
Postat av: Anette

Jag skulle bli lyxhustru, hjälpa familjen och de vänner som jag vet behöver och sedan leva ett gott liv :)

2009-10-03 @ 15:30:23
Postat av: Doris/doje

Om du bara visste hur mycket jag har planerat OM jag skulle vinna !!??

Jag skulle köpa en lägenhet i Reykjavík ( som Äldre sonen kunde hyra billigt av mig så ) och en på Akureyri ( som Yngre sonen kunde hyra billigt av mig så ;0) ), OM det skulle bli något över kunde Maken kanske få köpa lite jordbruksmaskiner ( behövs verkligen ... )

Sköt om dig !

Kramar, Doris

2009-10-03 @ 23:57:43
URL: http://blogg.passagen.se/doje/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback