Nötter

Jag åkte ju till sjukhuset, gick och lämnade tillbaka kryckorna i ett skåp, gick till labb för att ta blodprov som nån läkare i grannstaden ville ha sen då vidare till receptionen för att sen gå till Öron, hon tittade på mig som jag inte vore klok för det fanns inga läkare på Öron idag för dom är i grannstaden. Det visade sig att när jag ringde igår för att avboka min tid så ringde jag till öronmottagningen i grannstaden eftersom dom då hade sammankopplat telefonerna! Det sa hon ingenting igår att det var där jag skulle vara idag när hon frågade om jag kunde komma mellan 9-11. Jävla nötter. Jag åkte dit i onödan alltså.

Den klådastillande tabletten gör mer än den lovar kan jag säga. Jag är dåsig och trött fortfarande sen 20.20 igår kväll. Jag kommer nog vara det fram till den dagen jag slutar med skiten. Tur jag är arbetslös då annars hade jag letat upp en städskrubb för att få sova några timmar var så säkra.

När jag skulle åka hem från sjukhuset så stannade bussen i 10 minuter utanför en liten sketen butik som antingen firar jul mycket tidigare än oss eller också är det kvar sen förra året för det var en stor målad jultomte i ett av fönstren. Var såklart tvungen att fota det. Det är verkligen höst idag, kallt som satan men fina färger så det var jag tvungen att fota det med såklart nu när jag har en bättre kamera och allt.

 

 


Kommentarer
Postat av: Jörgen

Nä Du dom tomtarna stog han ocg målade i veckan.Han är nog lite tidigt ute men det är klart han kanske har kursat innan jul

2009-10-24 @ 18:34:55
Postat av: Sune...the girl

Sv till Jörgen: Jasså? Ja på dörren stod det 2010 Gott Nytt År, så han kanske vill gardera sig då.

2009-10-24 @ 18:36:25
Postat av: t

å maj gåd

2009-10-26 @ 02:34:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback