Slänga magen på tippen

Den här morgonen suger verkligen getballe. Jag vaknade med ett ryck av att mobilen ringde 6.50 med en käck truddelutt och innan jag tog mobilen hade jag massor att säga personen ifråga tills jag kom på att det var alarmet. Vad tänkte jag på inatt när jag valde den melodin? Den var så hög att säkert moster Berta som dog -83 (som förövrigt inte var min moster utan min mammas men alla kallade henne moster Berta )vaknade till liv igen. Klockan 8.20 skulle jag vara på Öronmottagningen...var det meningen men nehe då, min mage hade annat i tankarna, den satte igång att krångla 7.20 och höll på fram till 7.45 när jag var tvungen att gå. När det blir så här så vågar jag mig inte ut, jag måste ha tillgång till toalett på 2 röda när det händer och kommunerna är lite dåliga med att ha allmänna toaletter här istan. Som sagt, jag skulle vara där 8.20 men till min förvåning har dom inte telefontid förrän från 8.30, hur hänger det ihop? Jag ringde iallafall dit och jag hade 3 kr kvar på min mobil och sa det också och jag hörde bara att vi kunde chansa på att jag kunde komma imorgon mellan 9-11 innan samtalet bröts. Helt plötsligt har dom hur många tider som helst? Varför fick jag då en tid den 26/11 från början? Kastar dom ut några från kön, ringer upp alla och säger att doktorn är hemma för vård av sjuk akvariefisk? Låter skumt tycker jag.

Inatt har jag haft sån klåda efter att jag smörjde in mig med hydrokorticon igår kväll. Jag var desperat för sjutton och tänkte nog inte på att den salvan säkert är över 1 år gammal. Sånt kan härskna va? Jag måste till apoteket, där väntar recept på mig på klådstillande salva, jag måste verkligen ha den innan jag ser ut som om jag blivit inslängd bland lekfulla lejon på zoo. Jag ser verkligen förjävlig ut på hela kroppen av alla utslag och sår som jag kliat upp för att jag har sån klåda. Får gå dit i eftermiddag när jag ser att magen kanske har blivit något bättre för jag tänker då rakt inte ligga en natt till och klia sönder mig.

Kommentarer
Postat av: Linda

Om du snurrar in dig i folie så kommer du inte åt att klia...

Tack för uppmuntrande ord, jag tar en dag i taget o sen får vi se vart det leder. Jag hoppas på ett rökfritt liv. Men jag har sagt till mig själv att inte säga att jag INTE får röka, jag har heller inte slutat röka, jag bara INTE röker just nu. Inga måsten det funkar inte.

2009-10-22 @ 20:04:01
URL: http://www.metrobloggen.se/psykfall

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback