Alltid fel kö!

På jobbet får vi alltid så gott bröd, aldrig vanliga frallor eller rostbröd utan bröd som är nyttigt. På fredagar äter vi extra gott då vi inte tar någon lunch utan går hem en timme tidigare istället. Vi brukar äta frukost något senare. Idag åt vi kl 11 och brukar väl sitta en halvtimme, idag tog det 2 timmar (!) bara för att det var möte samtidigt. Nu har jag vart sugen på det sedan jag kom hem och cyklade därför till ICA för att inhandla lite nyttigt och gott. Idag får folk barnbidrag så jag förväntade mig att det var fullt eftersom klockan var över 18 då jag var iväg. Jag hade tur, jag ställde mig bakom en ung kille som hade slängt i både ostbollar, jordnötsringar och choklad. YES tänkte jag, äntligen en kö som jag kommer fortare fram i än kön brevid med mammor med överfulla kundvagnar med gotter i. TRODDE jag ja! Nehe, två personer före mig hade ett kort som inte funkade, han testade och testade och testade, till slut fick han gå till bankomaten (som finns inne på ICA) för att ta ut dom där jävla pengarna. Vad ser jag då? Jooo den mamman med den fulla kundvagnen är nu framme vid bandet och höll på att plocka upp sina varor medan jag stod kvar på samma jävla fula fläck som 10 minuter tidigare! Varför är det alltid så att man tar fel kö???!

Nåja, jag fick mina gosaker iallafall, ja frånsett från kattmaten där då.


Kommentarer
Postat av: Nina

Gottgott! Jag har smällt i mig mat hela dagen, extrakilona får vi ta tag i en annan gång. Nu bunkrar jag liksom upp med vitaminer och mineraler och järn och host socker och fett.

Märkte att jag fuskar nåt otroligt med att äta kött, äter vi köttbullar äter jag två stycken. Käkar vi korv äter jag en halv osv. Samma med köttbitar, kyckling, fisk osv. Så dumt!



Min msn är en idiot (för felet kan ju inte ligga hos mig?), jag blir knäpp på den. Den ska logga in automaaaaatiskt men jag märker att jag inte alls är inloggad. Och loggar jag in loggar den ut av sig själv.

2009-09-18 @ 21:14:24
URL: http://www.metrobloggen.se/babiantuttar
Postat av: Frogprincess

Jomenvisst är det så att man alltid hamnar i fel kö om man tänker på det.

2009-09-19 @ 08:30:13
URL: http://www.metrobloggen.se/frogprincess
Postat av: Tess 08 (Beta, you know)

Är det inte det där som kallas Lagen om alla tings jävlighet? :)

Känner du dig huslig någon dag har jag ett jättegott recept på matbröd (alltså är inte själva receptet gott, men brödet), som dessutom är lätt att göra... men det kanske är överkurs?

2009-09-19 @ 12:59:57
Postat av: Sune...the girl

Sv till Tess 08 (I know)



Vad menar du med överkurs? Tror du inte att jag kan baka bröd? va va va?? -s-. Visst. Skriv ett PM på Beta då om du vill :)

2009-09-19 @ 14:58:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback