Dagen och jag är snart helt slut

Kl 23 igår började dom gräva på andra sidan gatan igen och höll på HELA natten. Jag har inte sovit många timmar inatt med andra ord. Vet inte vad som hade hänt, antagligen vatten eller gasläcka. Starka lampor rakt in i lägenheten typ, jag som är van vid kolsvart hade väldigt svårt att sova. Jag somnade väl runt 3 och vaknade 7.30. Tänkte därför ta en eftermiddagslur innan min dotter med bihang kom. Jag lade mig, efter 10 min ringde telefonen och en gammal jobbarkompis skrek GRATTIIIIIIS rakt i örat på mig. Vi pratade väl i 40 minuter och lade på. Skulle sova igen, då ringer nästa. "Hej jag ringer från blomsteraffärn, jag undrar om du är hemma? Vi kommer om en liten stund". Jaha det var bara att gå upp, göra sig lite anständig för för mig är en liten stund si så där 15 minuter men jag väntade och väntade, jag gick igenom alla tänkbara personer som skulle kunna skicka blommor till mig. Jag väntade 1.5 timme! Till slut så kom dom iallafall. Kanske inte från den jag önskade allra mest men fina va dom iallafall. Riktiga höstfärger. Skulle lägga mig igen men då ringde det återigen, men den här gången gjorde det inget för det var Mia som ringde från Turkiet! Så glad jag blev och så överraskad, det hade jag inte räknat med alls. Hon har det bra därnere men fan ta henne om hon blir kvar!

Besöket kom, vi tittade på Idol och åt smörgåstårta. Babblade en del och sen åkte dom hem. Jag är helt slut och snart min födelsedag också. Fan ta dom på andra sidan gatan om dom börjar gräva igen. Då kommer jag springa ner för trapporna, springa fram till dom och säga ett och annat. Nääe det hade jag inte gjort för hade jag sprungit ner för trapporna så hade jag inte orkat mycket mer!

Hoppas er dag har varit angenäm.

Kommentarer
Postat av: Kitten

sånt är typiskt...när man e som tröttast så har man som mest o göra.......eller om man har lite tid så har man helt plötsligt en massa ärenden o ta itu med...lite lustigt det där. hoppas du får sova ut iaf

2009-10-01 @ 01:14:44
URL: http://kitten2tiger.blogspot.com
Postat av: Alina

egentligen inte men får försöka strunta i det hihi, allt bra med dig idag?

2009-10-01 @ 12:59:22
URL: http://musicrecord.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback