Inte direkt verklighetsbaserade drömmar

Jag har nyss vaknat efter en eftermiddagslur på 1.5 timme. Jag förstår inte varför mina drömmar är så sjuka men så normala när jag väl befinner mig i drömmen. Den här gången var det i en salig blandning som vanligt och inget hängde ihop med nåt. Jag åkte ner till en fd klasskompis mamma till min dotter. Hon bor vid västkusten. På vägen dit ser vi både delfiner och späckhuggare som om det skulle finnas i sjöarna därnere då men det gjorde det. Rätt som det var så stod vi mitt bland späckhuggare, på land och jag letade efter Iza som hade försvunnit. Hittade henne. En späckhuggare hade tagit tag i svansen på henne...med händerna (!) två svarta händerliknande saker hade tagit ett stadigt grepp om den lilla svansen och Iza kom ingenstans. Jag fick iallafall loss henne och hon klamrade sig fast runt halsen på mig med sina tassar och säger med bebisröst "Tjock mage mamma, tjock mage" och pekar på späckhuggaren som återigen inte hade några händer. Asså..vad händer med mig när jag sover? Är jag totalt från vettet? Märkliga drömmar har jag iallafall och inte direkt normala.

Har ni vart med om så här märkliga drömmar? Kommentera gärna och berätta. Det vore ju underbart om jag inte är ensam, för det är jag väl inte...eller?

Kommentarer
Postat av: mammatezzan

såna dära kuliga och udda drömmar kan jag oxå få ibland, oftast e det då att hela stan elr där jag befinner mig är vattenfyllt och man får simma dit man ska elr oxå att jag får flyga för det finns inga vägar, bara skog och åker...... mycke skumt

2009-09-29 @ 19:41:57
URL: http://alexandraochlukasmamma.blogg.se/
Postat av: annika M-Gräddnos

ETT STORT GRATTIS TILL DIG IDAG...

HIPP HIPP HURRAAAAAAAAA!!!



KRAM OCH HA EN TREVLIG DAG!

2009-09-30 @ 07:45:44
URL: http://123minsida.se/lillamy

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback