Kalas uti i bushen

Igår var det då kalas för min pappas fru i deras sommarstuga. Det enda hon hade önskat sig var en digital fotoram så det var det hon fick, glädjen var stor och hon utbrast: "Ja jag har fått en plattv!" Det såg ut som en plattv men är på 7 tum, skulle den hänga på väggen så skulle mina föräldrar få sitta som två frimärken vid väggen för att se texten då båda är över 60. Jag drog det kortaste strået om vem som skulle få hjälpa henne med att få in alla kort när hon väl kommer till stan igen. Dom har nämligen ingen ström i den där stugan och dom har bott där hela sommarn och gör det än.

Det blev mat, olika sorters kallskuret, potatisgratäng, kantarellsås. Efter det blev det äppel och björnbärspaj med vaniljsås. Där kunde det ha tagit slut men nej då, en dajmtårta ställdes fram nån timme senare. Det var gott men imorse vaknade jag runt 6 och hade dom mest suraste uppstötningarna jag känt på bra länge. Det var ju inte direkt smalmat vi hade fått.

Det var iallafall väldigt kul att träffa brorsbarnen igen efter exakt 1 år sen. Dom växer ju så fort. 7, 4 och 1.5 år är dom. 3 lintottar med knallblå ögon då min bror är mörk med bruna ögon, brevbärarn? Nej då, det är hans barn. Eftersom min (återigen) sketna mobilkamera är bajs så blev korten på barnen inte så bra så jag skiter i att irritera er med den dåliga upplösningen.

Såna här figurer finns det lite här och var på tomten

 

Stugan då med alla blommor. Japp kägla spelade vi igen och ni kan ju gissa vem som kom sist igen

 

Pappas pensionsprojekt


Kommentarer
Postat av: Nina

Åh, SÅ mycket gott! Jag får fullt upp nu, tillbaka på söndag em. Pusspuss!

2009-09-12 @ 10:44:28
URL: http://www.metrobloggen.se/babiantuttar
Postat av: Sanna

Björnbärspaj lät gott!

2009-09-14 @ 08:17:27
URL: http://sannakumlins.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback