Nästan panikstädar

Igår ringde mina föräldrar för att höra om jag hört nåt från min dotter som är i Turkiet. Jag sa som det var att hon har rest till Saudarabien för att jobba som kamelskötare istället för att hon aldrig hade jobbat som det förut. Näe det sa jag inte för hon ÄR i Turkiet och hon HAR inte hört av sig, jo den första kvarten hon hade vart på hotellet, då ringde hon för att tala om att det minsann inte fanns dubbelsäng utan två separata sängar utan att det gick att få ihop dom! Det var verkligen katastrof. Men iallafall, mina föräldrar ska handla med mig. Nu låter det som om jag är helt handikappad och sitter och skriver på datorn med en stafettpinne eller nåt men så är inte fallet. Jag har ingen egen bil, jag är fattig och jag får inte lyfta tungt. Därför är det ett ypperligt tillfälle att ha sina föräldrar. Dom har bil, dom kan ta mig till Willys som är billigare än ICA som ligger 200 meter bort och dom kan hjälpa mig upp med kassarna. Japp jag bjuder på kaffe som tack. Därför ställde jag klockan på 8 (blir hämtad 10) för att hinna städa lite. Jag vaknade, tittade på klockan 6.57, jippie tänkte jag, vaknade 3 minuter innan jag skulle upp..men vänta lite nu..det är ju för fan 1 timme och 3 minuter kvar! Jaja tänkte jag och klev upp. Iza låg brevid och bara glodde på mig. Där låg hon, i samma frisyr som när hon la sig, orättvist det där. Själv sitter jag här med en frisyr som vem som helst skulle kunna tro att jag haft besök inatt. Knullrufs kallas det. Men icke. Jag gick upp, diskade, torkade av lite här och var. Ja nästan panikstädade. Det får ju inte se UT som att jag har panikstädat lixom så jag lämnade lite dammkorn här och var. Sen kan jag ju säga att jag brukar städa på lördagar och att jag inte hunnit städa. Då säger dom att det är så fint här ändå så. Puh. Om en kvart ska jag dammsuga. Vill inte väcka grannen under eller förresten hela trapphuset eftersom det är så lyhört ut genom dörrarna (tom matlagningsdoft tränger sig in här).
Så idag blir min frys glad, den kommer bli ganska mätt. Nu är den tom så när som på en påse med broccoli och isglasspinnar som jag köpte runt julafton då exet låg här och var dösjuk. Det finns kvar än. Nu lär hon inte komma den här jul eller nyår och klaga på att ströbrödet till skinkan har gått ut. Vadå? Den var bara nåt år gammal. Petig så!
Nä nu ska jag sätta fart.

Tjo!

Kommentarer
Postat av: Nina

Jag är så avis! Jag älskar att storhandla, men nu har vi ju ingen bil.. Det blir småhandling nu och det MÄRKS i plånboken.



Så, det går åt mer pengar- just denna månad när vi har extra lite, och just nu när vi borde spara till ny växellåda. Får inte riktigt ihop ekvationen där.

2009-09-05 @ 08:58:11
URL: http://www.metrobloggen.se/babiantuttar
Postat av: Nina

Jo, brorsan ska få skjutsa mig nästa gång det är dags att storhandla. Det får bli nästa lön, nu är vi helt ur fas. s Jag har iaf försökt småhandla "smart", dvs bunkra upp och inte bara handla för den dagen.



Karlssons mammas bil kan vi nog fetglömma, hahaha. Brevbärarens med (lång historia, hahaha).

2009-09-05 @ 09:19:25
URL: http://www.metrobloggen.se/babiantuttar
Postat av: Nina

Hahaha! Nja SÅ roligt har jag inte haft med brevbäraren.

2009-09-05 @ 09:29:54
URL: http://www.metrobloggen.se/babiantuttar
Postat av: Nina

s Fel, fel, fel. Du kommer aldrig att gissa rätt och jag skriver INTE ut det såhär öppet. fnissar vid tanken

2009-09-05 @ 09:38:29
URL: http://www.metrobloggen.se/babiantuttar
Postat av: *Em

Vill du få 6 biobiljetter? Här; http://emelojs.blogg.se/2009/september/tavling.html

2009-09-05 @ 13:13:48
URL: http://emelojs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback