En ny drömvinst på Lotto ute

Igår var det alltså dags igen. En drömvinst på 82 miljoner går till en ensam vinnare i Norrköpingstrakten MEN personen har inte spelat med något spelkort så det gäller verkligen att han/hon inte slarvat bort kvittot som är det enda beviset på att han/hon vunnit.

Tänk om kvittot ligger i nån påse ihop med resterna av onsdagens middagsmat eller om det är den där ihopknölade lappen som ligger i fickan på skjortan som personen tvättade i fredags? Vilken mardröm liksom. Det där är väl något som skulle hända mig.

Jag upptäckte ett spelkvitto mellan mina två kokböcker (var nu iväg för att kolla på det igen men nu finns det inte där). Det är flera månader gammalt så med min otur är det säkert några miljoner på det men det är försent att hämta ut dom eller nåt. Varför det var mellan dom här båda böckerna har jag ingen aning om. Nu vet ni att jag inte använder mina kokböcker speciellt ofta alltså.

Hoppas innerligt igen då att vinsten gick till någon som verkligen var i stort behov av pengarna. (CALL ME!).


Och du, GRATTIS som fan!


Kommentarer
Postat av: Hillevi

Att hålla reda på alla dessa små jäkla papper, kvitton och kom-ihåglappar osv, skulle absolut tappa bort/råka slänga kvittot om jag vann..

Sv. Tack!!

2010-04-18 @ 09:13:25
URL: http://ihuvudetpahillevi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback