Hektisk dag

Inatt ställde jag klockan på 9, jag vaknade 6.34 imorse med en full blåsa plus en halsbränna som jag skulle kunna tutta eld på Gävlebocken bara genom att öppna käften.

Men det gör inte så mycket för då kan jag ta det lite lugnt innan dagen börjar på riktigt. Jag måste stryka jeans och en skjorta och kanske sticka till stan för att jaga nåt billigt att ha på mig till ikväll då jag och Ewa ska ut och sliska oss på krogen. Hon flyttade ju igår så idag ska vi fira att hon bor väldigt nära mig.

Klockan 11.35 ska jag med bussen till dottern för att hjälpa henne att förbereda inför kalaset då. Antar att jag får ta disken om hon även idag inte kan röra sina armar.

Efter det är det hem igen, byta om och sticka till Ewa.

Vet ni va? Nogger har nog tappat rösten eller också är hon inte kåt längre. Tack och LOV! Jag har haft balkongen öppen i 1 timme och inte ett enda ylande har kommit från henne. Thank god!

Men nu ska jag ställa mig och stryka. Solen skiner för fulla muggar så det blir kanske en kortärmad skjorta till kalaset och en lång till ikväll då. Tjo på er!




Kommentarer
Postat av: Hillevi

Hoppas ni får en buskul dag/kväll/natt! Sliska loss för mig med, gör det alldeles för sällan numera...

Sv. Tack så mycket!

2010-04-24 @ 10:14:51
URL: http://ihuvudetpahillevi.blogg.se/
Postat av: Nina

Åh! Nu ringer det en liten klocka nånstans i bakhuvudet. Det har jag ju hört någon gång förut. Coolt ord, ska försöka lägga det på minnet nu.

2010-04-24 @ 10:44:09
URL: http://www.metrobloggen.se/babiantuttar
Postat av: Louise

sv: jag vet inte varför det kommer en sån ruta med lösen.. det är inte ens till min blogg :s jag får också upp den när jag går in på den..



hahah, jag älskar alla :ppPPPPpP-grupper.. även om dom börjar spåra ur lite grann så är det kul att läsa :)



ha en bra dag! :)

2010-04-24 @ 10:49:10
URL: http://miracledrug.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback